کلنگ مجتمع گلخانه‌ای واحد خاش زده شد/ افتتاح باغ نمونه تحقیقاتی پسته

پیرو بخشنامه سازمان مرکزی مبنی بر اجرای طرح کشت گلخانه‌ای و تولید درآمدهای غیر شهریه‌ای کلنگ این طرح به مساحت 6300 متر مربع از سوی دکتر امین رضا کمالیان دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بر زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر ابراهیم صباغ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در مراسم افتتاح باغ نمونه تحقیقاتی پسته گفت: «شهرستان خاش یکی از مناطق پر استعداد در اجرای طرح کشت گلخانه‌ای است و با اجرای این طرح علاوه بر کسب درآمد و اشتغال‌زایی اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی نیز امکان پذیر می‌شود.»

در بخش دیگری از حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در واحد خاش باغ نمونه تحقیقاتی پسته این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

مساحت این باغ 7500 متر مربع و در محل سایت مرکزی واحد است. . ده هکتار از اراضی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی واحد در سالهای 94و 95 زیر کشت پسته قرار گرفته است.

صباغ خاطرنشان کرد: «منطقه خاش یکی از مستعدترین مناطق استان در کشت و تولید پسته است و اجرای این طرح می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات مالی واحد را در آینده نزدیک برطرف کند.»