با حضور دانشگاهیان و اقشار مردم

پیکر مطهر «حسن عشوری» اولین شهید وزارت اطلاعات در زاهدان تشییع شد+ تصاویر

پیکر پاک و مطهر «حسن عشوری» اولین شهید وزارت اطلاعات و سرباز گمنام امام زمان (عج) (دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی زاهدان) که در مبارزه با گروهک‌ های تکفیری و تروریستی به شهادت رسید، امروز جمعه در زاهدان تشییع شد.

شهید حسن عشوری دانشجوی ارشد جزا و جرم شناسی ورودی95 دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بود. دانشگاهیان در مراسم تشییع این شهید والامقام حضور گسترده داشتند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، مردم شهیدپرور زاهدان پس از اقامه نماز جمعه پیکر پاک و مطهر این شهید را از مصلی قدس تا میدان دادگستری شهر تشییع کردند.

مردم زاهدان با شعارهای 'مرگ بر آمریکا'، 'مرگ بر اسرائیل'، 'مرگ بر استکبار' و 'مرگر بر آل سعود' بار دیگر بیزاری خود را از منافقان و دشمنان ایران اسلامی اعلام کردند و نشان دادند که همواره در راه حفظ ارزش های انقلاب و استقلال ایران اسلامی استوارند.

شهید حسن عشوری اهل شهرستان رودسر استان گیلان و از سربازان گمنام امام زمان (عج) روز چهارشنبه در درگیری با یک گروه تروریستی در چابهار سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این گروه تروریستی قصد داشت در برخی از مناطق اقدامات تروریستی و انتحاری انجام دهد که با اقدام به موقع و شناسایی دقیق سربازان گمنام امام زمان(عج) منهدم شد.

پیکر مطهر این شهید مدافع امنیت کشور در پایان این مراسم برای خاکسپاری به زادگاهش در استان گیلان منتقل شد. پیکر این شهید روز شنبه 27 خرداد جاری در رشت و رودسر تشییع می ‌شود.