پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

چپاول کشورهای وابسته توسط استعمارگران پایانی ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ایران رویکرد تعاملی آمریکایی و اسرائیلی را هرگز نمی‌پذیرد؛ زیرا چپاول کشورهای وابسته توسط استعمارگران پایانی ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: شخصیت شهید فهمیده نوجوان که بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران او را رهبر نامید به ما یاد داد که برای استقلال و آزادی باید از جان شیرین خود بگذریم. واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران رویکرد تعاملی آمریکایی و اسرائیلی را هرگز نمی‌پذیرد؛ زیرا چپاول کشورهای وابسته توسط استعمارگران انتها و پایانی ندارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان افزود: هفته بسیج دانش‌آموزی که پیوندی عمیق با روز ملی ۱۳ آبان دارد، هفته‌ای سراسر پرافتخار بوده و شهدای این ایام در مسیر استقلال و نداشتن وابستگی از سیطره استکبار گام برداشتند و راه شهادت بهترین راه است. این صلابت به وجود نمی‌آمد مگر با اعتقاد و پیروی از ولایت که پس از گذشت ۴۲ سال از عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای از این ارادت به ولایت کاسته نشده است