در مسیر زیارت ثامن الحجج(ع)

کارمند آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان آسمانی شد

مشیت الهی بر این تعلق گرفته که بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتمزده به انتظار بنشیند و این بارزترین فلسفه آفرینش در فراخنای بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست.

به گزارش خبرنگار آنا، در راستای تقدیر الهی، شاهین مهرپرور کارمند آموزشکده سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان دعوت حق را لبیک گفت.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در اطلاعیه‌ای با ابراز تاسف، این مصیبت را به خانواده مرحوم مهرپرور و خانواده بزرگ دانشگاه تسلیت گفته و رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن مرحوم و صبر جزیل برای بازماندگان را از درگاه خداوند متعال خواستار شدنه است.

مرحوم مهرپرور روز گذشته در خانه ابدی خود در بهشت محمد رسول الله (ص) شهرستان زاهدان آرام گرفت.

شاهین مهرپرور کارمند آموزشکده سما واحد زاهدان که اواسط هفته جاری به قصد زیارت حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) راهی مشهد مقدس بود بر اثر سانحه رانندگی جان خود را از دست داد.