پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
جهان‌بین:

کار مدیران فرهنگی پشت میزنشینی نیست/ لزوم تعامل حوزه معاونت فرهنگی با استادان و دانشجویان

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفتمان‌سازی را از فعالیت‌های مهم حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی برشمرد و گفت: کار مدیران فرهنگی پشت میزنشینی نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در سالن کنفرانس حوزه ریاست واحد زاهدان برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست درباره مسائل فرهنگی و دانشجویی اظهار کرد: نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاهی برای بررسی، تبادل‌نظر و پاسخ به سوالات معاونان به‌صورت منظم برگزار ‌شود.

جهان‌بین، برنامه‌های حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی را فعالیت ستادی برشمرد و با بیان اینکه این حوزه وظیفه سیاست‌گذاری حمایت و نظارت را برعهده دارد، وظایف معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدها را وظایف صنفی ذکر کرد.

وی، یکی از کارهای حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی را اصلاح و صدور آیین‌نامه‌های فرهنگی و دانشجویی جدید عنوان کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از آیین‌نامه‌هایی که مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفت، آیین‌نامه کانون‌ها و تشکل‌های اسلامی بود، عنوان کرد: تدوین آیین‌نامه جدید برای کرسی‌های هم‌اندیشی از  جمله آن است.

معاونان فرهنگی بر برنامه‌های سازمان مرکزی اشراف داشته باشند

جهان‌بین با بیان اینکه معاونان فرهنگی و دانشجویی باید با مطالعه آیین‌نامه‌های ارسالی از سوی سازمان مرکزی بر برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی اشراف داشته باشند تعامل حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی با  استادان و دانشجویان را در چارچوب قوانین و مقررات براساس این آیین‌نامه‌ها دانست.

وی با بیان اینکه صدور تمامی این آیین‌نامه‌ها با همکاری، همفکری و مشورت حوزه معاونان فرهنگی و دانشجویی بوده است، متذکر شد: با سفر به استان‌ها و دریافت نقطه‌نظرات حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی مطالب جدیدی دریافت و پس از بررسی  در آیین‌نامه‌های جدید  اعمال می‌کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت نظارت کامل بر اعمال و رفتار کانون‌ها و تشکل‌ها و استادان تأکید کرد.

جهان‌بین گفتمان‌سازی را عنوان یکی از فعالیت‌های مهم دیگر حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی برشمرد و ادامه داد: کار مدیران فرهنگی پشت میزنشینی نیست و این مدیران باید فعالیت میدانی انجام دهند.