پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
ریگی مطرح کرد؛

کانون‌های فرهنگی نهادی پویا در شکل‌گیری شخصیت دانشجو

کانون‌های دانشجویی هسته اصلی اجرای فعالیت‌ فرهنگی دانشگاه‌ها هستند

دبیر کانون داوطلبان سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: کانون‌های فرهنگی، نهادی پویا در شکل‌دهی شخصیت دانشجو هستند و اگر سازمان‌دهی و هدایت شوند، می‌توانند هسته اصلی اجرای فعالیت‌ فرهنگی دانشگاه‌ها باشند.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ یکی از رویکردهای مهم معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی،‌ اهمیت به فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی از طریق تسهیل، تعمیق و گسترش کانون‌هاست که این مهم با اصلاح آیین‌نامه اجرایی کانون‌ها و ابلاغ آن، شهریور ۹۹ در دستور کار قرار گرفته است. حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور نیز از فعالیت کانون‌های فرهنگی اجتماعی حمایت می‌کنند و تا حد امکان تسهیلات و لوازم مورد نیاز را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

کانون‌های دانشجویی یکی از قالب‌های مهم و اثرگذار فعالیت‌های دانشجویی بوده که با هدف ایجاد بستر و زمینه مناسب مشارکت دانشجویان در اجرای برنامه‌های دینی، انقلابی،‌ فرهنگی و هنری دانشگاه ایجاد شده است و هرقدر زمینه‌های فعالیت، وسعت جذب و پاسخگویی به نیاز فرهنگی مخاطب دانشگاهی در کانون‌ها بیشتر دیده شود، ‌طبیعتاً می‌تواند منتج به فعالیت کیفی بهتر و پاسخگویی بیشتر به سلایق گوناگون باشد.

فعال‌سازی کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی یکی از چند برنامه اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای دانشگاهی است، کانون‌هایی که با کار تیمی دانشجویان علاقه‌مند در حوزه‌های مختلف فعال هستند و حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه را فعال و پویا نگه‌ داشته‌اند و بخش‌هایی از جامعه نیز از خدمات آنها بهره‌مند می‌شوند.

اکنون بیش از هزار و ۲۶۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور فعال و دارای مجوز، اساسنامه،‌ دبیر و اعضای مشخص هستند.

خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارش‌ها و گفت‌وگوهایی با دبیران کانون‌های فرهنگی اجتماعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، عملکرد، فعالیت‌ها و مأموریت‌های این کانون‌ها را در قالب پرونده خبری «کانون‌های دانشجومحور» بررسی می‌کند.

کانون فرهنگی دانشجویی سلامت هلال‌ احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یکی از کانون‌های فعال این دانشگاه است که سال ۱۳۹۹ به‌عنوان کانون فعال فرهنگی واحد شناخته‌ شد و در فعالیت‌های فرهنگی مانند رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی به مرحله کشوری راه‌ یافت.

امیر ریگی دبیر کانون داوطلبان سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره مأموریت‌ها، فعالیت‌ها و دستاوردهای این کانون اظهار کرد: کانون سلامت هلال‌احمر آبان ۱۳۹۹ به‌منظور فعالیت‌های جهادگرایانه، فرهنگی و علمی در حیطه علوم پزشکی تشکیل شد و اکنون کانون داوطلبان سلامت پنج عضو اصلی و ۴۰ عضو فعال دارد.

وی درباره حوزه فعالیت کانون داوطلبان سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: این کانون از ابتدای تأسیس به‌صورت داوطلبانه در مناطق حومه شهر زاهدان فعال بوده و در کارهای جهادی_تخصصی سلامت به افراد نیازمند یاری می‌رسانده و از ابتدای شیوع پاندمی کرونا فعالانه کارهای جهادی را ادامه داده‌ است.

حضور فعال در مراکز تجمیعی واکسیناسیون

دبیر کانون داوطلبان سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مطرح کرد: اعضای کانون هنگام اجرای طرح واکسیناسیون به‌صورت داوطلبانه در شکل‌دهی مرکز تجمیعی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده و در سایر مراکز تجمیعی واکسیناسیون نیز حضور داشته و این وظیفه مقدس را رها نکرده‌اند؛ البته در راستای افزایش آگاهی جمعی و اطلاع‌رسانی، نشریه داوطلبان سلامت در ۶ شماره چاپ و منتشر شده است.

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: فرهنگ جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم عادی و بالطبع از زندگی دانشجویی است و از جایی که دانشجویان مهم‌ترین سرمایه‌های دانشگاه هستند، می‌توان بیان کرد که کانون‌های فرهنگی، هسته‌ای پرنقش و نهادی پویا و فعال در شکل‌دهی شخصیت یک دانشجوی فعال و موفق است و اگر به‌صورت صحیح سازمان‌دهی و هدایت بشوند، می‌توانند هسته اجرایی اصلی تمام فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها باشند.

ریگی درباره حمایت‌ها از کانون سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: سال گذشته حمایت‌ها رو به افزایش بوده؛ اما هنوز حمایت و پشتیبانی‌های مالی و معنوی بسیار بیشتری برای شکوفایی کامل فعالیت کانون‌ها مورد نیاز است.

نیاز کانون‌های فرهنگی به دو نیاز فکری و مالی تقسیم می‌شود

وی اضافه کرد: نیاز کانون‌های فرهنگی به دو موضوع فکری و مالی تقسیم می‌شود، اگر شبکه‌ای گسترده از دانشجویان، استادان و مسئولان فعال و پویا وجود داشته باشد، موجب ترقی و رفع نیاز حمایت فکری شده و از سوی دیگر هر کار اجرایی نیازمند اختصاص بودجه متناسب با آن در سریع‌ترین زمان ممکن است.

دبیر کانون داوطلبان سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: مسئولان و همکاران حوزه فرهنگی در سطوح مختلف دید ویژه و بسیار مثبتی به کانون‌ها دارند و در تمام فعالیت‌های کانون داوطلبان سلامت موجب تسهیل امور شده‌اند و چه‌بسا خیلی از اوقات مانند یک عضو عادی در فعالیت‌های کانون به ما کمک کرده‌اند.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان درباره فعالیت‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی، افتخارات، موفقیت‌ها و دستاوردهای کانون سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: با افتخار می‌توان گفت که اعضای کانون داوطلبان سلامت به‌صورت داوطلبانه همیشه به مردم نیازمند به‌صورت تخصصی خدمت کرده‌اند، این کانون سال ۱۳۹۹ به‌عنوان کانون فعال فرهنگی واحد شناخته‌ شد و در فعالیت‌های فرهنگی مانند رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی نیز به مرحله کشوری راه‌ یافت.

ریگی افزود: فعالیت مداوم کانون سلامت هلال‌احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، اطلاع‌رسانی به‌وسیله نشریات، کلیپ‌ها و تصاویر بوده و به‌صورت عملی اعضای کانون در مراکز واکسیناسیون فعالیت دارند و جا دارد از تلاش تمام مسئولان و استاد مشاور کانون (الهه مشتاقی) قدردانی کنم.