رونمایی از کتاب «معماری اوشیدا» در سما زاهدان

کتاب جدید استادان آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد زاهدان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، این کتاب از سوی نشر کوروش منتشرشده است و دارای رویکرد معرفی تاریخی و جغرافیایی، اقلیم، ویژگی‌های معماری، معماری روستایی، مجموعه بناهای کوه خواجه، معماری قلعه کهن دژ، مواد و مصالح بوم آورد سیستان است.

منظور از اوشیدا نام کوهی است در میان دریاچه هامون که در آیین زرتشتی جایگاه فرو خوانده‌شده وحی بر زرتشت پیامبر یا نزول نور خداوند یادشده است که این کوه‌‌ همان کوه خواجه است.

علیرضا نارویی مدرس آموزشکده سما و حسن عبدی مدرس و مدیر گروه نقشه‌کشی معماری آموزشکده سما زاهدان، امیر فرج‌اللهی راد و فرشته شهرکی از استادان معماری از نویسندگان کتاب معماری اوشیدا هستند.