رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت:...

کسب رتبه اول دانشگاه آزاد زاهدان در ایجاد مراکز مهارتی و آموزشی در سطح کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان موفق شد در بین دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور و چندین استان رتبه اول کشوری را در ایجاد مراکز مهارتی و آموزشی کسب کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان سلطانعلی میر ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد رسالت خود می داند که مردم را از اقداماتی که انجام میدهند آگاه کند، ۸ واحد دانشگاهی ۳۰۰ عضو هیئت علمی ۱۰ مرکز تحقیقاتی تعلیم و تربیت در استان ۳۰ هزار دانشجو را بر عهده دارد که با ۳ وزارت خانه در حال فعالیت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: بیش از هر دانشگاهی مکلف میدانیم که باید پاسخگو باشیم، این حس دردمندی را در خود احساس میکنیم که اگر مردم نبودند امروز دانشگاه آزاد نبود، دانشگاه آزاد نماد و تجلی عینی بخش خصوصی است که در حوزه آموزش عالی تجلی خوبی داشته است.

میر بیان کرد: دانشگاه آزاد زاهدان رتبه ۳۸ کشوری را در بین مراکز اموزش عالی و همچنین رتبه چهارم را در برگزاری کرسی های ترویج اندیشی کسب کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: امسال چندین اتوبوس برای اولین بار به کربلا اعزام داشتیم، در اردوهای راهیان نور بالاترین آمار را در سال گذشته داشته ایم.

وی گفت: تلاش ما بر این است تا دانشگاه را از حالت آموزش محور صرف خارج کنیم و به سمت مسئله محور بودن هدایت کنیم، امسال کنگره سرداران شهید به میزبانی دانشگاه آزاد واحد زاهدان با همکاری دستگاه های اجرایی برگزار خواهد شد.

وی از تشکیل قرارگاه جهادی برای اولین بار در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: رسالت و فلسفه این قرارگاه خدمات رسانی دانشجویان و هم کارکنان به سیل زدگان بود و در راستای کمک به مردم سیل زده سیستان تمامی ستاد های اسکان دانشگاه در مناطق سیل زده به ستاد بحران تبدیل شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: سال آینده در سراسر استان ممنوعیت تحصیل اتباع بیگانه برداشته شده است و تمام مراکز مجاز هستند که ثبت نام اتباع را انجام دهند.