کسب رتبه چهارم مسابقات کشوری سازه‌های ماکارونی توسط دانشجویان واحد زاهدان

در دومین دوره مسابقات‌ کشوری، سازه‌های‌ ماکارونی تیم تانسور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موفق به کسب رتبه چهارم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، در مسابقات ملی سازه‌های ماکارونی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و با همکاری انجمن کشوری سازه های ماکارونی زیر نظر سازمان خرپا برگزار شد، تیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موفق به کسب رتبه چهارم شد.
بر اساس اعلام هیات داوران، در بخش گرایش سنگین تیم تانسور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با عضویت عبدالرئوف قنبرزهی، سبحان خاک پور و نیلوفر نارویی مقدم دانشجویان رشته عمران با 2/0 اختلاف مقام چهارم را کسب کرد.
در این دوره از مسابقات که دو روز به طول انجامید ۴۰ تیم از استان‌های مختلف کشور حضور پیدا کردند و با هم به رقابت پرداختند.