در مسابقات ملی بتن و سازه های ماکارونی

کسب مقام اول توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

در اولین همایش و مسابقات ملی بتن و سازه های ماکارونی که در دانشگاه مازندران برگزار شد، تیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مقام اول را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، اولين دوره مسابقات ملي بتن و سازه هاي ماكاروني توسط انجمن علمي مهندسي عمران با همكاري معاونت فرهنگي و اجتماعي در دانشگاه مازندران برگزار شد.

این دوره ازمسابقات در4 گرایش برگزارشد، گرایش بتن با 29 تیم با 58 نمونه ، درگرایش راندمانی30 تیم با 54 سازه، در گرایش سنگین 19تیم با 19سازه و درگرایش فرم زیبا با 9 تیم با 9 سازه از2 خردادماه الی 5 خرداد با هم به رقابت پرداختند.

در گرايش سنگين، سازه تيم كاركيا بريج دانشگاه ازاد اسلامي واحد زاهدان با تحمل بار٧٥٥/٦٠كيلوگرم مقام اول را به خود اختصاص داد.

این تیم با راهنمايي دكتر علي قدس و سرپرستي اقاي محسن سرحدي که دانشجویان عضو تیم نبي سرحدي و فرزاد ريگي هستند.

یادآور می شود در پایان این دوره ازمسابقات درگرایش راندمانی رکورد کشور، با راندمان 1846.54به 2162/16ارتقا یافت.