کسب مقام نخست مسابقات رباتیک شیراز از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در ششمین دوره مسابقات رباتیک شیراز موفق به کسب سه مقام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در نخستین دوره مسابقات مهارت‌های پروازی و ششمین دوره مسابقات رباتیک شیراز موفق به کسب مقام کسب مقام اول لیگ شناسایی محیط پرواز مجازی، کسب مقام دوم در لیگ شناسایی محیط پرواز و کسب مقام دوم در لیگ شناسایی پرواز اتوماتیک شد.

دکتر حمیدرضا نجاتی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و سیدمیلاد میرکاظمی دانشجوی رشته الکترونیک این واحد دانشگاهی در این دوره از مسابقات که با حضور دانشگاههای دولتی، آزاد و دیگر موسسات آموزش عالی همراه بود، حضور یافته و موفق به کسب مقام شدند.