نخستین‌بار در جهان رخ داد؛

کشف گونه‌های فسیلی توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

عضو هیئت علمی گروه زمین‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای نخستین‌بار در جهان موفق به کشف گونههای فسیلی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، حامد یاراحمدزهی مدیر مرکز تحقیقات علوم زمین دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با مرتبه علمی استادیاری، از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ موفق به کشف گونه‌های فسیلی برای نخستین‌بار در جهان شد که در قالب مقالاتISI تخصصی به چاپ رسیده است.

گونههای فسیلی کشف شده توسط این استادیار دانشگاه به شرح زیر است:

Eridotrypella alborzensis (Tolokonnikova, Ernst and Yarahmadzahi,  ۲۰۱۱).

Journal: Paläontologische Zeitschrift.  ازبرش الگوی سازند خوش ییلاق ( البرز شرقی)

Fistuliphragmamodica ( Ernst, Tolokonnikova and Yarahmadzahi, ۲۰۱۲).

Journal : Revue de Paléobiologie, Genève. ازسازند شیشتو یک،برش کال سردر، طبس

Pseudoacutella partoazari(Yarahmadzahi,Vachard, ۲۰۱۴).

Journal :Revue de Micropaléontologie. از سازند عمارت، البرز مرکزی برش گدوک

Rectogordius iranicus gadukensis(Yarahmadzahi and Vachard, ۲۰۱۶).

Journal: Rivista Italiana Paleontologia e Stratigrafia. از سازند عمارت، البرز مرکزی برش گدوک

Planoendothyra persica(Yarahmadzahi and Vachard, ۲۰۱۸).

Journal: Geological Journal.

از برش الگوی سازند زلدو، طبس

این عضو هیئت علمی گروه زمین‌شناسی از سال ۸۶ به‌عنوان هیئت علمی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همکاری دارد و در کارنامه علمی وی انتشار ۱۱مقالهISI در مجلات تخصصی زمین‌شناسی، سه مقاله علمی پژوهشی، ارائه هشت مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی و اجرای ۶ طرح پژوهشی و کسب عنوان پژوهشگر برتر در سال ۹۳  در واحد زاهدان و پژوهشگر برتر در سال ۹۳ در استان سیستان و بلوچستان ثبت شده است.