پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی؛

کلنگ ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر به زمین زده شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی کلنگ ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر را به زمین زد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایرانشهر، محمدمهدی فداکار به همراه سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر بازدید کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای بعد از پاسخگویی به سؤالات مختلف همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر از اختصاص وام به دانشجویان و کارمندان با همکاری بانک رسالت خبر داد.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز گزارش عملکردی از پردیس‌ها و واحدهای دانشگاهی این استان ارائه کرد.

احمد ابراهیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر نیز گزارشی کوتاه از عملکرد این واحد دانشگاهی ارائه داد و همکاران این واحد دانشگاهی به بیان مشکلات خود پرداختند.

به گزارش آنا در این بازدید کلنگ ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر به زمین زده شد.