تحقق یک وعده؛ سما در منطقه محروم/ کلنگ مدرسه 6 کلاسه در «پیشین» سیستان و بلوچستان به زمین زده شد

کلنگ مدرسه ۶ کلاسه سما در بخش پیشین شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با حضور سیدمحمد ابریشمی نیا معاون اداری مالی سما دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه و دکتر امین‌رضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حیدری نسب دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان، فرماندار و مدیر آموزش‌ و پرورش، کلنگ مدرسه ۶ کلاسه روستای دوشنبه چات‌بخش پیشین با هدف توسعه مدارس سما در مناطق محروم کشور به زمین زده شد.

پس‌ از این مراسم فرماندار و مدیر آموزش‌وپرورش به همراه میهمانان از مدرسه خیرساز امام علی (ع) که از سوی خیر بومی حاج ناصر بون ساخته‌شده، بازدید به عمل آوردند.