در گفت‌وگو با روابط عمومی

کمالیان: از دانشجویان در راستای راه‎اندازی شرکت‎های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه آثار حجمی دانشجوی واحد زاهدان با استقبال از برنامههای هنری دانشجویان گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویانی که در حوزه هنر فعالیت می‌کنند، برای راهاندازی شرکتهای دانش‌بنیان حمایت میکند.»

دکتر امینرضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، هدف از برگزاری نمایشگاه هنری را معرفی آثار به جامعه بیان و اظهار کرد: «قرار گرفتن دانشجویان در مسیر هنر از برنامههای فرهنگی واحد زاهدان است.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه طبق خواسته عماد نورایی دانشجوی واحد زاهدان سود فروش این آثار به بیماران سرطانی اهدا میشود، عنوان کرد:«این نمایشگاه شامل آثار حجمی، مجسمههای رئال، انتزاعی، تابلوهای معرق و تابلوهای پلیاستر است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: «در دانشگاهآزاد اسلامی استان سعی میشود از فعالیتهای هنری به عنوان یک فعالیت کارآفرینانه حمایت مالی و معنوی انجام شود و امیدواریم که این نمایشگاه نمونه‌ای باشد برای دیگر دانشجویان در راستای توسعه فعالیتهای کارآفرینی که نتیجه اشتغالزایی داشته باشد.»

کمالیان در حاشیه جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان که به مناسبت دهه فجر برگزار شد به خبرنگار آنا گفت: «این جشنواره برای شادی و گردهم آمدن تمام کارکنان و دانشجویان در ایام الله دهه فجر است تا در این ایام بتوانیم از روحیه شاد برخوردار باشیم.»

به گزارش خبرنگار آنا در حاشیه این جشنواره مسابقات تیراندازی، دارت، تیروکمان، رقص محلی، طناب کشی و ورزش های رزمی برگزار شد.

در ابتدای مراسم رقص محلی و پس از آن ورزش رزمی جوجیتسو، گروه رزمی خردسالان و هنرهای رزمی دفاع ایرانیان اجرا و با برنامه تیم دفاع شخصی لشکر 88 زرهی ارتش زاهدان به کار خود پایان داد.

در پایان مسابقه طناب‌کشی بین تیم دفاع شخصی لشکر 88 زرهی و کارمندان دانشگاه آزاد برگزار شد که تیم دفاع شخصی لشکر 88 زرهی به برتری دست یافت.

در پایان به مناسبت 37 مین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به 37 نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.