در گفت‌وگو با روابط عمومی

کمالیان: انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید وظیفه دانشگاه است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان به کشور با گرامیداشت این روز گفت: دانشگاه باید با اجرای برنامه‌های محتوایی و مناسب با نیاز نسل جوان ارزش‌های دفاع مقدس را به این نسل منتقل کند.
دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با توجه به ترویج فرهنگ ایثار، ازخودگذشتگی و فداکاری و ارائه خدمات مطلوب به خانواده شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: برای تحقق این امر و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی نیازمند همراهی همگان هستیم.
این مسئول وظیفه دانشگاه را در امر تبیین فرهنگ ارزش‌های دینی و اسلامی بسیار مهم برشمرد و گفت: حضور فرزندان و خانواده‌های شهدا و ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی فرصت مناسب و بزرگی برای ارائه خدمات به این عزیزان است، باید توجه داشته‌ باشیم فرزندان خلاق و علاقه‌مند به آینده کشور در دامن خانواده‌های شاهد، ایثارگر، جانباز و آزاده تربیت شده‌اند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، الگوسازی از شخصیت، زندگی و حماسه ایثارگرانه‌ ایثارگران هشت‌سال دفاع مقدس و به‌ویژه آزادگان به عنوان شهدای زنده را بخشی از وظیفه جامعه نسبت به آنان دانست و عنوان کرد: بزرگداشت و تکریم این ارزش‌ها در جامعه یعنی بزرگداشت و تکریم فرهنگ اسلامی و دینی، یعنی تکریم تمام نیکی‌ها و ترویج روحیه ایثارگری و فداکاری برای دفاع از ارزش‌های معنوی سرزمین ایران اسلامی، این همان فرهنگ و روحیه‌ای است که بقاء نظام و سرزمین اسلامی، همواره نیازمند آن است.