گشایش نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‎بازار در سیستان و بلوچستان

کمالیان: تجاری‌سازی علم و اقتصاد دانش‎بنیان موتور محرکه توسعه و پیشرفت است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح نمایشگاههای پژوهشی، هدف از حضور و برپایی این نمایشگاهها را به منصه ظهور رساندن موفقیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی دانست.

دکتر امینرضا کمالیان در حاشیه گشایش نمایشگاه پژوهش، فناوری، فنبازار واحد زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان علاوه بر قدردانی از خانواده پرتلاش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و بویژه دستاندرکاران برگزاری نمایشگاههای پژوهشی، اظهار کرد: همزمان با هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان علاوه بر حضور در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فنبازار که در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، اقدام به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و نمایشگاه کتاب در این واحد دانشگاهی کرد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: اعضای هیات علمی، استادان و دانشجویان با استفاده بهینه از برپایی چنین نمایشگاههایی میتوانند دستاوردهای خود در زمینههای علمی، پژوهشی و اختراعات بخش خصوصی و کارآفرینی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده و باعث ترغیب و تشویق دیگران برای انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، موتور محرکه توسعه و پیشرفت را تولید دانش، تجاری‌سازی علم و اقتصاد دانشبنیان دانست و گفت: وظیفه مسئولان دانشگاهی تسهیل و حمایت از طرحها و پروژههای پژوهشی استادان و دانشجویان بر اساس نیاز ملی و منطقهای است.

این مسئول با بیان اینکه طرحها و پروژههایی که بر اساس نیاز واقعی و فعلی منطقه و کشور انجام شود، بیشک جایگاه صنعتی و تجاری خود را به دست خواهد آورد، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان موفق شده با نگاه پژوهشمحور وارد بازار شود و گامهای موفقی در زمینه تجاریسازی دانش بردارد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اختصاص چهار غرفه در نمایشگاه پژوهشی سازمانها و دانشگاههای این شهرستان که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان و نمایشگاه کتاب در مجتمع دانشگاهی واحد برگزار کرد. بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.