در دیدار با نماینده ولی فقیه

کمالیان: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان پیشرو در وحدت اسلامی است

در دیدار با نماینده ولی فقیه

کمالیان: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان پیشرو در وحدت اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دیدار صمیمی هیات رئیسه واحد زاهدان با نماینده ولی فقیه در استان به مناسبت هفته وحدت، دانشگاه آزاد اسلامی استان را نهادی پیشرو در ایجاد و تحکیم وحدت اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امین‌رضا کمالیان با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص)، پیامبر نور و وحدت و ولادت ششمین اختر آسمان امامت و ولایت و فرا رسیدن هفته وحدت اظهار کرد: با توجه به اینکه هفته وحدت با انتخابات و مشارکت سیاسی ملت ایران همراه شده است، این تقارن برای ملت ایران به خصوص جامعه دانشگاهی اهمیت فراوانی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: این امر نشانگر ارتقاء شاخص توسعه سیاسی کشور خواهد بود و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خواستار این هستیم که مردم غیور منطقه اقتدار و مشروعیت نظام را مجدداً به سمع و نظر جهانیان به ویژه کشورهایی که دائماً از دموکراسی و مردم سالاری سخن می گویند، برسانند و نشان دهند که بلوغ ملت ایران به بلوغ سیاسی لازم ارتقاء یافته است و ملت ایران همواره درجهت حفظ منافع ملی و امنیت ملی کشور در تلاش هستند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: مشارکت سیاسی در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک ضرورت شرعی و یک تکلیف الهی است و بنا به بیانات مقام معظم رهبری انتخابات یک حق و یک تکلیف است و وظیفه ما است که بر سرنوشت خود نظارت داشته باشیم، لذا در راستای مطالبات رهبری هیچ کس نمیتواند خود را از این حق مبرا بداند.

امام جمعه زاهدان: پیوند دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان بسیار خرسندکننده بوده و دانشگاه آزاد اسلامی یکی از افتخارات نظام و کارنامه علمی کشور بوده و هست

کمالیان با بیان اینکه در این راستا تحقق دیدگاه با ارزش رهبر معظم انقلاب، وظیفه جامعه دانشگاهی، آگاه سازی جامعه است، عنوان کرد: از مسئولان دانشگاهی انتظار داریم با اجرای صحیح وظایف قانونمند خود در راستای توسعه مشارکت سیاسی و بلوغ سیاسی کشور نقش چشم گیری را ایفا کنند.

این مسئول افزود: از رسانههای ملی و منطقهای نیز خواستاریم با اطلاع رسانی صحیح و شفاف و بدور از هر گونه تبلیغات صنفی، در جهت ارتقاء آگاهی جامعه گاهای موثری بردارند.

وی با قدردانی از زحمات بی شائبه آیتالله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان برای حفظ یکپارچگی جامعه استان و تداوم وحدت شیعه و سنی گفت: اگر در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان شاهد برادری، برابری و وحدت اسلامی هستیم تنها به دلیل درایت، حمایت و تلاشهای بیپایان طلاب شیعه و سنی استان است.

در بخش دیگری از این نشست نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان با تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص)، امام جعفرصادق (ع) و هفته وحدت به فرود آمدن رحمت الهی و باران اشاره کرد و گفت: آسمان محل نزول دو چیز است، یکی علم و دیگری باران، احادیث بسیاری درباره نزول علم انبیاء از آسمان و درباره نزول باران وجود دارد.

آیتالله عباسعلی سلیمانی با بیان اینکه امروز دنیا بر این باور است که دانش بشری ریشه آن در حوزه علم امام صادق(ع) دارد، افزود: علم دو منشاء دارد منشاء آسمانی و منشاء زمینی، منشاء زمینی یعنی تعلیمات سمعی و بصری که منشاء زمینی علم محدود و جزئی بوده ولی علمی که از آسمان می آید گسترده است و به پهنای کل جهان بشریت است، که همان علم انبیاء و امامان است.

امام جمعه زاهدان عنوان کرد: پیوند دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان بسیار خرسندکننده بوده و دانشگاه آزاد اسلامی یکی از افتخارات نظام و کارنامه علمی کشور بوده و هست.