پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

کمک به بهزیستی توسط اساتید و اعضاء هیات علمی واحد زاهدان

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: اعضاء حلقه صالحین شهید علی محمدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از کودکان بی سرپرست بهزیستی شهرستان زاهدان بازدید کردند.
در این بازدید که با همکاری بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان انجام شد کامبیز نرماشیری دبیر حلقه صالحین شهید علی محمدی ضمن آروزی موفقیت برای کودکان بی سرپرست جامعه گفت: نیازهای این کودکان تنها نیازهای مالی نیست، در کنار تامین نیازهای مالی باید به مسایل معنوی و عاطفی نیز توجه خاص شود.
کامبیز نرماشیری با بیان این مطلب که عیادت از فرزندان بی سرپرست از سیره ائمه اطهار (ع) و بزرگان اسلام است گفت: جامعه دانشگاهی به عنوان قشر فرهیخته وظیفه مهمی در راستای ترویج این فرهنگ برعهده دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: از خداوند متعال می خواهم اعضاء حلقه صالحین شهید علی محمدی بتوانند همه ساله این سنت بسیار پسندیده و نیکو را در جهت تقویت روحیه این عزیزان به جا می آورند.
لازم به ذکر است مبلغ 15,000,000 میلیون ریال از سوی اساتید و اعضاء هیات علمی حلقه صالحین شهید علی محمدی جهت کمک به کودکان بی سرپرست به بهزیستی شهرستان زاهدان اهدا شد.