در پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان صورت گرفت؛

گرامیداشت یاد نخستین خبرنگار شهید مدافع حرم و دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی

یاد و خاطر دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نخستین خبرنگار شهید مدافع حرم محسن خزایی به‌مناسبت روز خبرنگار گرامی داشته شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان در پیامی روز خبرنگار  و یاد و خاطر دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نخستین خبرنگار شهید مدافع حرم محسن خزایی را  گرامی داشت.

در پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان آمده است: هفدهم مردادماه، سالروز تجلیل از پیام‌آورانی است که با همتی والا، تلاشی وصف‌ناپذیر را از خود به نمایش گذاشته و پرده از ناآگاهی ناآگاهان برمی دارند.

میر در پیام خود می‌افزاید: شهید محسن خزایی تجلی و نماد عینی پیام‌رسانان عرصه قلم و آگاهی که الگو و اسوه واقعی این قشر پرتلاش و فداکار بود. کسی که پشتکار، اخلاص و همت و ولایت‌محوری او زبانزد خاص و عام بود و با ازجان‌گذشتگی در راه اسلام و اهل بیت (س) جان خویش را در طبق اخلاص نهاد و به عنوان نخستین شهید خبرنگار مدافع حرم قلم رسالت خویش را به جوهر خون پاکش آغشته کرد تا پا در مسیر راه دوستان و همرزمانش گذاشته باشد.

به گزارش آنا، محسن خزایی  دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از خبرنگاران باسابقه صدا و سیمای جمهوری اسلامی بود که اواخر عمر دنیایی خود را برای پوشش خبری جنگ سوریه در این منطقه گذراند و حین تهیه گزارش در حلب سوریه به شهادت رسید.