به مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت

گشایش دو نمایشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

به مناسبت هفته پژوهش دو نمایشگاه با هدف نمایش دستاوردهای علمی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، با همت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و نمایشگاه کتاب با حضور مسئولان این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در تشریح برنامهها و فعالیتهای این دو نمایشگاه به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: دستاوردهای پژوهشی، با استقبال خوب و چشمگیر دانشجویان برای ارائه دستاوردهای پژوهشی و علمی مواجه شد.

دکتر احمد مهربان افزود: در این نمایشگاه که تا تاریخ 18 آذر جاری دایر است بازدیدکنندگان از دستاوردهای علمی و پژوهشی بازدید و با ایدههای دانشجویان بیشتر آشنا خواهند شد.

در بخش دیگری از برنامههای هفته پژوهش نمایشگاه کتاب با حضور شرکت دهکده کتب ناشران خارجی با ارائه بیش از 800 جلد در زمینههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، روانشناسی، پزشکی، علوم اسلامی، علوم تربیتی و... در بخش لاتین افتتاح و آماده ارائه خدمات به بازدیدکنندگان است.

این نمایشگاهها تا تاریخ 18 آذر ماه دایر و بازدید از نمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای عموم آزاد است.