با حضور مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت

گشایش نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشهای فرهنگی و دانشجویی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به میزبانی واحد زاهدان برپا شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور دکتر حبیبالله اسماعیلی مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دکتر امینرضا کمالیان دبیر هیات امنای استان سیستان و بلوچستان، معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدها و مراکز استان و مدیران، مسئولان، کارکنان و دانشجویان واحد زاهدان وی را همراهی کردند.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، روابط عمومی، معاونت پژوهشی و مرکز رشد این واحد دانشگاهی با فعالیت 7 غرفه برپا شده است.

در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، هنری، فرهنگی، پایاننامههای فرهنگی، محصولات واحدهای و هستههای فناور فرهنگی و شرکتهای دانشبنیان فرهنگی، از تاریخ 9 اسفند الی 11 اسفند 95 در دو نوبت صبح و عصر در منظر دید بازدیدکنندگان قرار دارد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه شناساندن فعالیتهای پژوهشی فرهنگی دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به عموم مردم و به ویژه دانشجویان و هموار کردن مسیر برای ورود علاقه‌مندان به انجام فعالیتهای فرهنگی در استان است.