دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با همکاری....

گشایش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی واحد زاهدان/تصاویر

دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با همکاری حوزهپژوهش در سالن نمایشگاههای این واحد دانشگاهی به نمایش در آمد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با قدردانی از غرفههای این نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با هدف شناسایی و معرفی توانمندیهای پژوهش و فناوری و پژوهشگران دانشگاه و همکاری بیش از پیش پژوهشگران، اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی به مدت یک هفته راه اندازی شد.

دکتر احمد مهربان افزود: این نمایشگاه دارای 14غرفه است که انجمنهای علمی، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی واحد زاهدان دستاوردها و خدمات پژوهشی خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادهاند.

این مسئول دانشگاهی برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی را از جمله برنامههای جانبی این نمایشگاه دانست.