گشایش نمایشگاه کتاب و عکس حجاب و عفاف در واحد زاهدان

نمایشگاه عکس حجاب و عفاف و کتاب به مناسبت هفته آفتاب مهر با حضور هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در محل سالن نمایشگاههای این واحد دانشگاهی گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، این نمایشگاه در راستای تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و معاونت دانشجویی، فرهنگی واحد زاهدان برگزار شده است.

در این نمایشگاه بیش از 1000 عنوان کتاب پزشکی، 500 عنوان علوم انسانی،100 عنوان کتاب قرآنی و 300 عنوان کتاب دانشگاهی برای بازدیدکنندگان عرضه شده است.

این نمایشگاه از تاریخ 19 مهر لغایت 23 مهر جاری صبح و عصر پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.