با حضور مسئولان صورت گرفت؛

گشایش ۲ هنرستان فنی و حرفه‌ای دخترانه و پسرانه سما در زابل

دو هنرستان دخترانه و پسرانه فنی و حرفه‌ای سما با حضور مسئولان در شهرستان زابل گشایش یافت.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از زابل با حضور مسئولان شهرستان زابل و سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان، دو هنرستان دخترانه و پسرانه فنی و حرفه‌ای سما در این شهرستان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در حاشیه افتتاح این دو مجموعه آموزشی در گفتگو با خبرنگار آنا، توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای را مهم‌ترین راهکار حل مشکل بیکاری جوانان تحصیل‌کرده دانست و اظهار کرد: یکی از راهکار اشاعه فرهنگ کارآفرینی ایجاد هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در کشور است.

محمد عمرانی تصریح کرد: توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای با تکیه بر دو محور آموزش علم و مهارت، باعث تقویت روحیه امید، اعتمادبه‌نفس و افزایش انگیزش هنرجویان به ادامه تحصیل می‌شود.

وی با بیان هدف راه‌اندازی این دو مرکز فنی و حرفه‌ای در شهرستان زابل خاطرنشان کرد: هدف از راه‌اندازی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در مجموعه مدارس سما، جایگزینی مهارت‌آموزی، کارآفرینی، اشتغالزایی و دستیابی به توسعه پایدار به‌جای علم‌آموزی صرف است.