دومین همایش «قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت» واحد زاهدان

یونسی: مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در حب امام حسین(ع) و حضرت زهرا(س) کم نگذاشته‌اند

دستیار ویژه رئیس‌جمهوری ‌در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفت: نهضت امام حسین(ع) برای تفرقه و جدایی بین مسلمانان صورت نگرفت؛ بلکه با توجه به مبانی قرآنی و الگوی نبوی(ص)، این حرکت و نهضت، وحدت و انسجام جامعه اسلامی را در پی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی یونسی شب گذشته در دومین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت واحد زاهدان افزود: نهضت امام حسین(ع) سراسر درس بوده و به منزله مدرسه‌ای است که حامل همه ایده‌های اصلی و اصیل اسلام است.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی گفت: امام حسین(ع) به تمام مسلمانان جهان تعلق دارد. اما این امر در بین افراد آن‌گونه که باید شناخته شده نیست و برگزاری این گونه همایش‌ها می‌تواند در شناساندن نهضت عاشورایی حسینی به مسلمانان کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری همایش نهضت عاشورایی با توجه به مقدس بودن امام حسین (ع) از دیدگاه تمام فرقه‌ها و مذهب‌ها و محوریت داشتن این امام بزرگوار برای امت اسلام حرکت خوبی است.

یونسی افزود: امروز نفوذ تکفیری‌ها و وهابیت برای جهان اسلام بسیار خطرناک است و بر همین اساس موضوع وحدت بین مسلمانان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

به گفته یونسی، زندگی مسالمت‌آمیز اقوام مختلف با حفظ ارزش‌های دینی خود موجب وحدت، امنیت و عدالت در کشور شده که پایه اصلی و اساس کار بوده و نشات گرفته از اعتقادات دینی است.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی افزود: رجوع به قرآن و اهل بیت از عوامل اصلی جلوگیری از اختلاف بین مسلمانان است.

وی اضافه کرد: مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در حب اهل بیت به ویژه امام حسین (ع) و حضرت زهرا(س) و مهدی (عج) کم نگذاشته‌اند چه بسا در سایر نقاط این گونه نباشد.

دستیار ویژه رئیس جمهوری گفت: امام حسین(ع) محور وحدت جهان اسلام است و جهان اسلام همیشه به امام حسین (ع) احتیاج دارد، امام حسین (ع) سرمایه جهان اسلام است و نباید در انحصار یک گروه قرار گیرد.

وی بیان کرد: دشمنان بر گروهی از مسلمانان اتکا کرده‌اند که به نام اسلام آدم می‌کشند و الله اکبر میگویند و این تنها به نفع اسرائیل و آمریکا‌ست.

یونسی با توجه به برگزاری همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت خاطرنشان کرد: در این جلسات امام حسین (ع) باید مرکز دوستی، ‌مهربانی و مظلومیت معرفی شود، صحنههایی که در کربلا رخ داد‌ برای طفل شیرخوار، و فرزندان امام حسین (ع) و ... محبت را در دل ما میکارد و فرزندان ما باید پای این روضهها بزرگ شوند.