کمالیان تأکید کرد:

یکی از رسالت‎های تربیت بدنی در سال جدید برنامه‎ریزی در امر اقتصاد مقاومتی است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برنامهریزی کاربردی تحقق بیش از پیش اقتصاد مقاومتی در بخش تربیت بدنی را از رسالتهای مهم این حوزه برشمرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان در نخستین شورای ورزش واحد زاهدان با تشکر از زحمات حوزهتربیت بدنی در سال گذشته و کسب موفقیتهای چشمگیر آن، اظهار کرد: فعالیتها در سال جدید باید بر اساس منویات مقام معظم رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در حوزهورزش بخشی با عنوان «تربیت بدنی و اقتصاد مقاومتی» برنامهریزی و فعالیتهایی دستهبندی شده در این بخش قرار گیرد.

این مسئول دانشگاهی با تأکید بر اینکه برگزاری کارگاههای آموزشی و تخصصی در حوزهی ورزش و استفاده بهینه از توانمندیهای استادان و کارکنان در اولویت قرار گیرد، عنوان کرد: اجرای چنین برنامههایی در دانشگاه میتواند مسیر پیشروی و دستیابی به مطالبات رهبری را هموار کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: با توجه به بررسیها و ارزیابیهای انجام شده در سال گذشته کارنامه عملکرد حوزهتربیت بدنی مطلوب بود و امیدواریم در سال جدید با سرلوحه قرار دادن اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، شاهد موفقیتهای بیشتر باشیم.

در بخش دیگری از این جلسه برنامههای ورزشی سال جدید تشریح و بررسی شد.