پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به‌دنبال امضای تفاهم‌نامه با شرکت «شتاب‌دهنده آبان»؛

۵شتاب‌دهنده در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان راه‌اندازی می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و شرکت «شتاب‌دهنده آبان» با موضوع توسعه کارآفرینی دانش‌بنیان، تقویت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و راه‌اندازی ۵ شتاب‌دهنده به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان و شرکت شتاب‌دهنده آبان به‌منظور تأکید بر تولید و فناوری‌های داخلی کشور و اهمیت استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و نامگذاری سال ۱۳۹۹ به‌عنوان سال جهش تولید، تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ایجاد تعاملات لازم برای بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌ها در زمینه علم و فناوری و تأمین مالی و سرمایه‌گذاری در طرح‌های فناورانه برای پاسخ به نیازهای کشور در زمینه توسعه فناوری‌های مورد نیاز و توسعه اکوسیستم نوآوری و شتاب‌دهی در حوزه دریا و انرژی در صنایع دستی و گردشگری، گیاهان دارویی و گرمسیری به امضا رسید.

موضوع این تفاهم‌نامه توسعه کارآفرینی دانش‌بنیان، تقویت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان است و مقرر شده پنج شتاب‌دهنده ازجمله شتاب‌دهنده تخصصی گردشگری و صنایع دستی (سنگ‌های قیمتی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان راه‌اندازی و در زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های استارت‌آپ‌ها و گسترش همکاری‌ها اقدام لازم انجام شود.

شتاب‌دهنده گیاهان دارویی و صنایع وابسته در واحد زاهدان، شتاب‌دهنده گیاهان گرمسیری و صنایع تبدیلی در واحد ایرانشهر، شتاب‌دهنده تخصصی دریا و فرآورده‌ای دریایی و صنایع وابسته در واحد چابهار و شتاب‌دهنده تخصصی حوزه زیست‌محیطی، انرژی‌های تجدیدپذیر و نو در واحد زابل شتاب‌دهنده‌های دیگری است که مقرر شده است با این تفاهم‌نامه راه‌اندازی شوند.

طرح کسب و کار سرای نوآوری گیاهان دارویی و گرمسیری در حوزه فعالیت‌های مراکز رشد، موفق به اخذ مجوز سرای نوآوری و شتاب‌دهنده شده و با توافق نهایی با شرکت شتاب‌دهنده آبان، اکنون دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان درصدد عقد قرارداد برای راه‌اندازی شرکت شتاب‌دهنده منطقه‌ای بوده که اقدامی بزرگ در استان و منطقه است.

به گزارش آنا، در این جلسه سلطانعلی میر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و رشید قانعی رئیس هیئت مدیره شرکت شتاب‌دهنده آبان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.