علیرضا زاکانی تشریح کرد:

۵ویژگی بارز انقلاب اسلامی ایران

مسئول مرکز اندیشه، همفکری و راهبردی بسیج، انقلاب اسلامی ایران را دارای پنج ویژگی بارز دانست که محصول آن ایجاد تغییر در کشور و آغاز راه جدید در جهان بود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، علیرضا زاکانی صبح امروز در همایش ۴۰سالگی انقلاب اسلامی در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با قدردانی از تلاش دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به‌دلیل برگزاری سلسله همایشهای ۴۰سالگی انقلاب اسلامی در واحدهای آموزش عالی این منطقه، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران به تعبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران انفجار نور بود و برای ملت ایران، مستضعفان و مظلومان جهان دستاوردهای عظیمی به همراه داشت.

مسئول مرکز اندیشه، همفکری و راهبردی بسیج افزود: این انقلاب با اهداف مشخصی شکل گرفت که ازجمله آن استقلال، آزادی، عدالت، پیشرفت معنوی، پیشرفت مادی و ظلم‌ستیزی در سراسر جهان و دفاع از مظلومان و مستضعفان در اقصی نقاط گیتی بود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) یک راه نو را در فراروی جامعه بشری گشودند و با منطق درست دینی و آشکارکردن گوهر اسلام دستاوردهای بیشماری را نصیب ملت ایران و سایر حقخواهان کردند، عنوان کرد: نخستین دستاورد انقلاب اسلامی این بود که به انسان در جایگاه خودش نشان داد میتواند خلیفهالله باشد و نمیتواند معصوم باشد؛ اما می‏تواند تا مرز عصمت پیش برود.

زاکانی دومین ویژگی انقلاب اسلامی را آشکاری گوهر دین اسلام و بیان اسلام ناب محمدی دانست و این ویژگی را بسیار گرانمایه خواند و گفت: سومین ویژگی انقلاب اسلامی منطق مبارزه با تکیه بر مردم، حضور گسترده مردم در صحنه و ارزش والای مردم است و چهارمین ویژگی خودباوری متکی بر ایمان ، وحدت کلمه و اتحاد و همصدایی برای تغییر و اصلاح کشور بود.

مسئول مرکز اندیشه، همفکری و راهبردی بسیج با بیان اینکه امروز در کره خاکی، مستقلترین کشور، ایران اسلامی است، عنوان کرد: پنجمین ویژگی انقلاب اسلامی آزادی هم در معنی فردی و بسته‌شدن پرونده استبداد و هم در معنای ملی و آزادی از یوغ استعمار و هدیه استقلال به ملت شریف ایران اسلامی است.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی گوهر دین آشکار شد و بناست توسعه فکر اجتماعی در حوزههای مختلف، نظریهپردازی بنیادی و کاربردی در حوزهها و دانشگاهها، نظام‌سازی و تنظیم قوانین و برنامههای مناسب و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی منجر به عینیت یافتن ارزشهای والای اسلامی و انقلابی در زندگی مردم غیور ایران اسلامی شود.

در بخش دیگری از این جلسه یعقوب توکلی عضو هیئت دانشگاه معارف به تشریح برنامههای دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمان قبل و بعد از انقلاب اسلامی برای جلوگیری توسعه و پیشرفت آن پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، همایش چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور فرهیختگان علمی و فرهنگی در تالار علامه حلی این واحد دانشگاهی برگزار شد و در پایان حاضران در همایش از نمایشگاه عکس و کتاب انقلاب اسلامی که در حاشیه همایش دایر بود، بازدید کردند.