میر در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه:

۹۰دانشجو به اردوی حیات طیبه در مشهد اعزام شدند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از اعزام ۹۰ دانشجوی نخبه واحدهای این استان به اردوی حیات طیبه در مشهد مقدس خبر داد.

سلطانعلی میر در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، از اعزام ۹۰ دانشجوی نخبه واحدهای این استان به اردوی حیات طیبه در مشهد مقدس خبر داد.

وی اظهار کرد: این اردو همه‌ساله به‌منظور نخبه‌پروری و تربیت نیروهای مومن و انقلابی به مقصد استانهای مشهد، قم یا تهران انجام می‌شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با یادآوری حضور مدیرکل تشکل‌‌‌‌های اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در اردوی حیات طیبه دانشجویان استان سیستان و بلوچستان گفت: این اردو از روز پنج‏شنبه آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد، در این اردو تعداد ۴۵ دانشجوی دختر و ۴۵ دانشجوی پسر حضور دارند و ۱۰ نفر از استادان برجسته آنها را همراهی می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بازدید از اماکن مقدس، موزه آستان قدس رضوی و زیارت بارگاه ملکوتی حضرت ثامنالحجج از دیگر برنامههای این سفر است، عنوان کرد: دانشجویان در این سفر از دورههای آموزشی با موضوع بصیرتافزایی، مبانی اندیشه اسلامی، خلاقيّت فرهنگی، جنبش دانشجويي و معرفت‌شناسی بهره‌مند میشوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: هم‌اکنون ۲۶هزار دانشجو در مجموعه تشکلها و کانونهای مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت میکنند که این امر نشان از تعهد و پویایی نسل جوان است.

میر همچنین از اعزام دانشجویان به اردوهای راهیان نور در قالب ۱۲ دستگاه اتوبوس از استان سیستان و بلوچستان خبر داد و یادآور شد: برگزاری این اردو بخشی از برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دهه فجر است که علاوه بر آن همایش چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۷ بهمن جاری در واحد زاهدان برگزار میشود.

این مسئول دانشگاهی با تشریح برنامههای دهه فجر عنوان کرد: با توجه به اهمیت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برنامههای اثربخشی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد که مهمترین آن برگزاری همایشهای ۴۰ سالگی انقلاب در تمام واحدهای آموزش عالی استان است. در هفته جاری نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان میزبان ۱۵۰ نفر از استادان گروههای معارف دانشگاههای استان است.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از برگزاری مسابقات ورزشی در واحد زاهدان به مناسبت دهه فجر در رشتههای تیراندازی با تفنگ بادی ۱۰ متر، پرتاب توپ مدیسن‌بال، پرتاب توپ در سبد بسکتبال و سرعت جابجایی بشقابک برای برادران و دارت، پرتاب توپ مدیسن‌بال و هفت‌سنگ برای خواهران خبر داد.