با هدف تبیین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد؛

​پخش برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» از شبکه یک سیما

مجموعه تلویزیونی «مجله دانشگاه» با هدف تبیین دستاوردها و موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تا کنون، از فردا به روی آنتن می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این برنامه تلویزیونی که در 26 قسمت 7 دقیقه ای تهیه شده ،برنامه ها، راهبردها و توانمندی های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نقش آن در بین مخاطبان و عموم جامعه به تصویر کشیده شده است.

طرح مباحثی نظیر چگونگی شکل گیری و تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تا کنون ، بیان فعالیت های علمی ، پژوهشی ، آموزشی، فرهنگی ، عمرانی و اقتصاد دانش بنیان از جمله اهداف کلان در تهیه این مجموعه تلویزیونی است که در راستای آن به تبیین نقش اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد علمی کشور پس از انقلاب در رشد علمی و افق های پیش روی می پردازد.

در این مجموعه تلویزیونی که از 29 خردادماه در ایام ماه مبارک رمضان بعد از خبر 19 شبکه یک سیما پخش خواهد شد،اعضا هیات موسس و امنا، روسای سابق، مسئولان، اساتید، کارشناسان دانشگاهی، دانشجویان و فارغ التحصیلان از منظری دیگر و با رویکردی جدید با مخاطبان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به گفت وگو خواهند نشست.