مراسم جشن ورود امام راحل به ایران رأس ساعت 9:33 روز سه‌شنبه 12 بهمن‌ (گلبانگ انقلاب) در دبستان پسرانه سما زاهدان برگزار شد.

12 بهمن‌ سال روز تاریخی ورود امام خمینی بنیانگذاز کبیر انقلاب اسلامی به ایران است که مسئولان، معلمان و دانش آموزان دبستان پسرانه سما زاهدان به‌منظور پاس داشت رشادت‌ها، ایثار شهدا و رهبری پیامبرگونه امام راحل این روز را جشن می‌گیرند.

مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان گفت: دهه فجر مظهر عظمت، انقلاب اسلامی ایران است، دهه فجر فرصت مناسبی است تا بتوانیم نسل جوان و نوجوان را با اهداف و آرمان‌های بزرگ و مقدس انقلاب اسلامی و همین‌طور آرمان‌های شهدای گران‌قدری که جان خود را برای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی فدا کردند، آشنا کنیم.

اشرف السادات طباطبایی انقلاب اسلامی را تداعی‌گر آزادی، حریت، استقلال‌خواهی، ظلم‌ستیزی و معنویت‌گرایی مردم غیور ایران دانست که در دوران انقلاب مردانه پای ارزش‌های خود ایستادند تا به پیروزی نائل آمدند.

این مسئول در پایان برگزاری مسابقات ورزشی شطرنج، دومیدانی، طناب‌کشی، دارت، نمایشگاه دستاوردهای انقلاب، غبارروبی مزار شهدا و حضور دانش آموزان همکاران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن را از دیگر برنامه‌های این ایام عنوان کرد.