رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

16 آذر یادآور رشادت و استکبارستیزی دانشجویان است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان 16 آذر را یادآور رشادت، از جان گذشتگی و استکبارستیزی دانشجویانی دانست.

دکتر امینرضا کمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان به مناسبت روز دانشجو اظهار کرد: دانشجویان در این روز در برابر نظام سلطه، پایمردی، پایداری و ایستادگی کردند و در گذر زمان فریاد ضداستکباری و ظلمستیزی ملت مسلمان و جان برکف ایران اسلامی را به گوش جهانیان رساندند.

وی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که دستاورد و فرجام خون چنین شهیدانی است به احترام و حرمت بزرگداشت یاد و خاطره همیشگی این شهیدان، 16 آذر را به نام «روز دانشجو» نامگذاری کرد و جایگاه برگزیده و برجستهای برای آن قائل شد تا ضمن ارج نهادن به روحیه ضداستکباری این سه شهید دانشجو، بر ادامه راه آنان و گام برداشتن در راستای مطالبات رهبری تأکید کند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از دانشجویان تشکل‌های سیاسی اسلامی، دانشجویان بسیجی، دانشجویان کانونهای فرهنگی و همه مجموعههای دانشجویی خواست با تکیه بر روح آرمان گرایی، نیازهای اساسی، انقلاب اسلامی را سرلوحه مطالبات خود قرار دهند و با بصیرت و روشن بینی و اهتمام در عرصه علمی و فرهنگی آینده ای روشن و عاری از وابستگی را برای میهن اسلامی مان رقم بزنند.