کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه خبر داد

17 محصول دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان تجاری‌سازی شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از وارد بازار شدن محصولات علمی و پژوهشی این دانشگاه خبر داد.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، فرا رسیدن 16 آذر ماه روز دانشجو را به آیندهسازان ایران اسلامی تبریک گفت و با آرزوی موفقیت و سربلندی برای دانشجویان پویا و فعال کشور اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در راستای رسیدن به مطالبات رهبری در حوزه اقتصاد دانشبنیان و تجاری‌سازی علم موفق شده است با جذب ایدههای خلاق استادان و دانشجویان، پس از راه اندازی مرکز رشد، 17 محصول را تجاری و 11 نمونه آماده تجاریسازی و سرمایه گذاری را به ثبت برساند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: اکنون 2 شرکت دانشبنیان، 10 واحد فناور و 18 هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مشغول به فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از فعالیت مرکز تحقیقاتی زمینشناسی و موسسه زبان خارجی در این واحد دانشگاهی خبر داد و به روابط عمومی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه نسل سوم و کارآفرین در مسیر توسعه آموزشهای مهارتی گام نهاده و برای بیشتر شدن مهارتهای کاربردی در سطح جامعه اقدام به انعقاد تفاهمنامه های آموزشی و پژوهشی با ادارات و سازمانهای مختلف داشته است.

این مسئول با بیان اینکه امیدواریم نتایج حاصل از همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی با ادارات و ارگانهای مختلف جامعه مسیر رسیدن به تعالی و پیشرفت کشور و به خصوص منطقه را فراهم کند، عنوان کرد: اگر قرار است به توسعه دست یابیم و شاهد پیشرفت در زمینههای صنعت، معدن، اقتصاد و علوم انسانی باشیم، باید دانشگاه به عنوان یک جامعه علمی به مهارت توجه ویژه داشته و با هدف افزایش توانایی‌های دانش، مهارت و انجام بهتر و مناسبتر کار در محدوده وظایف شغلی، وارد عرصه شود.

وی با تاکید بر اهمیت تبیین و ترویج فرهنگ و ارزشهای اسلامی و سرلوحه قرار گرفتن شاخصهای دینی، خاطرنشان کرد: تقویت، توسعه و اشاعه فرهنگ نماز در مجموعههای دانشگاه آزاد اسلامی از مهمترین برنامههای فرهنگی تعریف شده است و از جمله فعالیتهای انجام شده در راستای دستیابی به این هدف، برنامهریزی در جهت فراهم کردن زمینههای لازم برای فعالیت‌های مطالعاتی و تحقیقاتی در حوزه اقامه نماز، توسعه و تجهیز مساجد و نمازخانه‌های واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان و اهتمام به توسعه نمازهای جماعت است.