به مناسبت روز قدس

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

به مناسبت روز قدس

​پخش برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» از شبکه یک سیما

مجموعه تلویزیونی «مجله دانشگاه» با هدف تبیین دستاوردها و موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تا کنون، از فردا به روی آنتن می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این برنامه تلویزیونی که در 26 قسمت 7 دقیقه ای تهیه شده ،برنامه ها، راهبردها و توانمندی های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نقش آن در بین مخاطبان و عموم جامعه به تصویر کشیده شده است.

جای سه دانشجوی درگذشته سانحه رانندگی و یک دانشجوی شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در جلسه امتحانات پایان ترم امروز خالی بود.

به گزارش خبرنگارروابط عمومی واحد زاهدان، سه دانشجوی دکتری تخصصی رشته علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سانحه تصادف رانندگی جان خود را از دست دادند.

درگذشت تاسف بار 3 تن از دانشجویان جان باخته مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شادروانان منصور سنچولی، حامد روشنگر و محمد کیانی در حادثه دلخراش تصادف سه دستگاه خودرو در محور زابل- زاهدان، رخ داد.

پیکر مطهر «حسن عشوری» اولین شهید وزارت اطلاعات در زاهدان تشییع شد+ تصاویر

پیکر پاک و مطهر «حسن عشوری» اولین شهید وزارت اطلاعات و سرباز گمنام امام زمان (عج) (دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی زاهدان) که در مبارزه با گروهک‌ های تکفیری و تروریستی به شهادت رسید، امروز جمعه در زاهدان تشییع شد.

شهید حسن عشوری دانشجوی ارشد جزا و جرم شناسی ورودی95 دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بود. دانشگاهیان در مراسم تشییع این شهید والامقام حضور گسترده داشتند.

در پی شهادت دانشجوی واحد زاهدان "حسن عشوری"

پیام تسلیت دکتر نوریان به مناسبت شهادت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

دکتر علی محمد نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، شهادت حسن عشوری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را به خانواده وی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر نوریان آمده است:

در پی فوت 3 دانشجوی دکتری تخصصی واحد زاهدان در سانحه رانندگی

پیام تسلیت دکتر نوریان به خانواده‌ دانشجویان واحد زاهدان

دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در پیام‌هایی جداگانه، درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را به خانواده‌هایشان تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در پیام‌هایی جداگانه، خطاب به خانواده‌های سه دانشجوی فوت شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، حامد روشنگر، محمد کیانی و منصور سنچولی آورده است:

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر علیرضا رهایی را به عنوان آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ‌در متن حکم انتصاب آمده است:

جناب آقای دکتر علیرضا رهایی

با اهدا سلام و تحیات

حادثه تلخ و ناگوار تروریستی روز چهارشنبه17 خرداد مصادف با 12 رمضان که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان روزه دار، بی دفاع و غیور کشور عزیزمان شد مایه تاسف و تاثر گردید.

این حمله تروریستی نشان از رفتار و خوی وحشیانه و ددمنشانه دشمنان ایران اسلامی است، ایران اسلامی یکی از مهم ترین و اصلی ترین قربانیان ترور و خشونت در منطقه بوده و انقلاب اسلامی تاکنون بارها و بارها طعم تلخ خشونت، جنگع ترور و... را چشیده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان ایجاد مدرسه خلاق در مقطع ابتدایی و مدرسه کارآفرین را برای مقطع متوسطه در مدارس سما زاهدان پیشنهاد و بر برگزاری کلاس‌های طرح اوقات فراغت در ایام تابستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر حبیب الله سالارزهی در جلسه‌ای که در راستای ایجاد مدارس کارآفرین و خلاق در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: «ژاپن نخستین کشوری بود که آموزش کارآفرینی را از مدرسه آغاز کرد. به‌این‌ترتیب نوجوانان ژاپنی در دبیرستان‌های این کشور آموختند که چگونه باید در حین تحصیل کار کنند و از کار خود سود به دست آورند. آنها به‌این‌ترتیب به جهش صنعتی کشورشان کمک کردند.

صفحه‌ها