پیام تسلیت رئیس واحد زاهدان در پی جان باختن کارکنان وخدمه نفتکش سانچی....

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان جان باختن پرسنل نفتکش ایرانی و سه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر سلطانعلی میر آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

همه مردم درغم درگذشت شهادت‌گونه کارکنان خدوم نفتکش ایرانی سانچی با خانواده ی این عزیزان سهیم هستند. با کمال تاسف سه تن از پرسنل این نفتکش نیز از دانشجویان گرانقدر دانشگاه آزاد اسلامی بودند که اینجانب ضمن ابراز تسلیت به خانواده های معزز این عزیزان از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

انقلابی‌گری جزو رویکردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی است

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد که مقوله فرهنگ و بویژه انقلابی‌گری جزو رویکردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی است.

گذری بر فعالیت‌های علمی دانشگاهی عباسعلی نورا/تصاویر

عباسعلی نورا از تلاشگران و فعالان علمی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شامگاه دوشنبه در اثر ایست قلبی جان به جانآفرین تسلیم کرد. مراسم تشییع و خاکسپاری آن مرحوم امروز با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان و مردم زاهدان و زابل در زادگاه وی زابل انجام شد.بسیاری از مقامات کشوری و دانشگاهی در پیام‌های جداگانه درگذشت نورا را تسلیت گفتند.

تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در پی درگذشت «نورا»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان در پیامی درگذشت عباسعلی نورا را تسلیت گفت.

دکتر ولایتی درگذشت استاد عباسعلی نورا را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه برگزاری نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، درگذشت عباسعلی نورا نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و رئیس دبیرخانه نمایندگان تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

دکتر عباسعلی نورا نماینده دوره‌های پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان شب گذشته بر اثر ایست قلبی درگذشت.

حماسه‌ 9 دی نظام اسلامی را از چالشی سخت و توطئه‌ای خطرناک عبور داد

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اعلام کردند که حماسه‌ بزرگ 9 دی به­عنوان نماد، بصیرت و آگاهی، پایداری بر ارزش­‌ها و یکی از وقایع بزرگ و عبرت­‌آموز در تاریخ انقلاب اسلامی بود که نظام اسلامی را از چالشی سخت و توطئه‌ای غامض و خطرناک عبور داد.

صفحه‌ها