قدردانی رئیس سازمان سما از دبیر شورای نظارت و هماهنگی سیستان و بلوچستان

دکتر علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی از دکتر مسعود اکبری‌زاده دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان خواستار راه‎اندازی مجدد واحد عمان شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای مناسب و دارابودن موقعیت جغرافیایی و فرهنگی سیستان و بلوچستان، خواستار حمایت نمایندگان مجلس از راهاندازی واحد علوم و تحقیقات زاهدان، پشتیبانی از برنامههای راهاندازی مجدد واحد عمان و راه‌اندازی رشته

تغییر مسیر روابط عمومی از آرمان‌گرایی به پژوهش‌محوری

جلسه مشترک شورای گسترش و شورای تخصصی روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تشکیل و بر تغییر مسیر روابط عمومی و تغییر نگرش روابط عمومی تأکید شد.

مشکلات کشور با تحقیقات علمی و عملی صحیح برطرف می‌شود

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: شرایط و نیاز جامعه امروز بیش از پیش جایگاه و اهمیت پژوهش بویژه در مراکز علمی و دانشگاهی را بر همگان روشن کرده است. بسیاری از مشکلات کشور با دانش و پژوهش و تحقیقات علمی و عملی درست برطرف می‌شود و از همین رو مقام معظم رهبری همراه بر این اصل مهم در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تاکید دارند.

مرکز رشد واحدهای فناور واحد خاش افتتاح شد/ بهره‌برداری از نهالستان 7 هزار متر مربعی و گلخانه شیشه‌ای

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در حاشیه شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان بلوچستان با حضور جمعی از مسئولان افتتاح شد.

معاونان اداری مالی و آموزشی و مدیر حراست واحد زاهدان معرفی شدند

جلسه تکریم و معارفه معاونان اداری مالی، آموزشی و مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، این آیین با حضور دکتر شمس مشاور رئیس و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیات رئیسه، مدیران حراست واحدهای استان و جمعی از مدیران واحد زاهدان در سالن علامه طباطبایی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دانشجویان ووشوکار دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان بر سکوی قهرمانی

دانشجویان ووشوکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مسابقات رقابت‌های قهرمانی دانشجویان کشور بر سکوی قهرمانی اول تیمی ایستادند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، پس از دو روز رقابتهای ووشو قهرمانی دانشجویان کشور یادواره شهید حسن عشوری انتخابی تیم ملی اعزامی به بازیهای جهانی دانشجویان 2018 ماکائو، افراد و تیمهای برتر معرفی شدند.

دستگاه های اجرایی نسبت به مراکز علمی و دانشگاهی احساس نیاز نمی کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تاکید بر این که دستگاه های اجرایی نسبت به مراکز علمی و پژوهشی دانشگاه ها احساس بی نیازی می کنند،گفت: دستگاه های اجرایی باید پاسخگو باشند.

نحوه جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار و در آن چگونگی جذب هیات علمی برای فراخوان آتی با توجه به نیازمندیهای منطقه بررسی شد.

صفحه‌ها