آیت‌الله هاشمی همواره صبوری در پیش می‌گرفت

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی‌ فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام‌جمعه زاهدان در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان، تاکید کرد: آیت‌الله هاشمی رنج‌هایش را نهفته در دل داشت و همواره صبوری در پیش می‌گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، ضمن تسلیت ارتحال آیت‌الله هاشمی، گفت: هرچه از ایشان به یاد داریم، یکسر خوبی و خیر است.

خاطره محسن هاشمی از علاقه پدرش به آبادانی سیستان و بلوچستان

مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه جلسه هیات امنای استان سیستان و بلوچستان که به ریاست دکتر حمید میرزاده برگزار شد، حضور یافت و خاطره‌ای از علاقه آیت الله هاشمی رفسنجانی به استان سیستان و بلوچستان بازگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامیزاهدان، هاشمی با گرامیداشت یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) و امام خمینی (ره) و آرزوی طول عمر و سلامتی برای مقام معظم رهبری، از همدردی و قدرشناسی ملت ایران تشکر و قدردانی کرد.

دکتر میرزاده: اهداف بلند آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی را در دانشگاه آزاد اسلامی محقق می‌کنیم/ ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه علمیESI به رتبه 158

سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به ریاست دکتر حمید میرزاده و با حضور آیت‌الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، دکتر محمدعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی و دیگر اعضا، در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر سیدطه هاشمی: آیت‌الله هاشمی شخصیتی آینده‌نگر و بااستقامت بود

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آقای هاشمی دارای یک هوش سیاسی و حافظه قوی و شخصیتی آینده‌نگر با وسعت دید بسیار بالا و انسان بااستقامتی بود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر سید طه هاشمی روز گذشته در مراسم بزرگداشت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، اظهار کرد: بخشی از ویژگی‌های آقای هاشمی مغفول واقع شده که لازم به یادآوری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: فعالیت‌ها و عملکرد آیت الله هاشمی رفسنجانی باعث شد تا وی به عنوان فردی دلسوز، میهن‌پرست و عملگرا در توسعه اقتصادی اجتماعی کشور شناخته شود.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان با تسلیت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (ره) به عموم بویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: آیت الله هاشمی با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک پیشگام و کارآفرین وارد عرصه توسعه آموزش عالی شد و با اقدامات خود، تحولات گسترده‌ای در این عرصه صورت داد.

کمالیان: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی بخش درخشان و نمونه تاریخ ایران است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اندیشمندی توانا، بزرگ اندیش و ژرف پندار بود. او بخش درخشان و نمونه تاریخ ایران است.

هیات رئیسه٬ کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان: دانشگاه آزاد اسلامی بنیانگذارش را در حالی از دست داد که همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه مطهره و شهادت امیرکبیر بود،

هیات رئیسه٬ کارکنان و دانشجویاندانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان: دانشگاه آزاد اسلامی بنیانگذارش را در حالی از دست داد که همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه مطهره و شهادت امیرکبیر بود، مردی که از نخستین روزهای زندگی در دامن خانواده‌ای بزرگ شد که همیشه پیروی از مکتب اهل بیت را سرچشمه نوری برای زندگی می‌دید و در لحظاتی که آلام شکنجه رژیم ستمشاهی صبر و تحمل او را دوچندان می‌کرد به آینده می‌اندیشید، مردی که نقش موثری در پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به همراهی امام (ره) داشت و تدبیر و مدیریت او در هشت سال دفاع مقدس باعث شد تا التهاب آن ایام آرام آرام کاهش یابد

دکتر امین‌رضا کمالیان دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و رئیس واحد زاهدان: ارتحال یار دیرین امام (ره) و رهبرى، مجاهد نستوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بنیانگذار فقید دانشگاه آزاد اسلامی را به همه مردم شریف ایران اسلامی، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، دلدادگان نظام اسلامى، خانواده شریف ایشان و به ویژه رهبر معظم انقلاب تسلیت عرض مى نماییم.

إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون یَآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى‏ رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى‏

إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

به مناسبت ارتحال ملکوتی فقید سعید حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی(قدس الله نفسه الزکیه)

کلنگ مدرسه ۶ کلاسه سما در بخش پیشین شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با حضور سیدمحمد ابریشمی نیا معاون اداری مالی سما دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه و دکتر امین‌رضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حیدری نسب دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان، فرماندار و مدیر آموزش‌ و پرورش، کلنگ مدرسه ۶ کلاسه روستای دوشنبه چات‌بخش پیشین با هدف توسعه مدارس سما در مناطق محروم کشور به زمین زده شد.

صفحه‌ها