غرس 99 اصله نهال به یاد 99 شهید دانشجوی استان سیستان و بلوچستان

در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری 99 اصله نهال از سوی هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان کاشته شد.

سردار عروج: با گذشت زمان اسناد بیشتری مبنی بر حقانیت انقلاب اسلامی منتشر می‎شود

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: «هر چه از شروع انقلاب و دوران دفاع مقدس فاصله می‌گیریم، اسناد بیشتری مبنی بر حقانیت ما در مسیر انقلاب و دوران دفاع مقدس از جانب کشورهای نظاره‌گر و دشمنان ما در جریان 8 سال دفاع مقدس منتشر می‌شود

رئیس واحد زاهدان: برگزاری سومین کنگره شهدای دانشجو برگ زرینی در کارنامه دانشگاه آزاد اسلامی است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزاری سومین کنگره شهدای دانشجوی استان از سوی بسیج دانشجویی و دستاندرکاران واحد زاهدان برگ رزین دیگری بر کارنامه‌ درخشان فرهنگی و انقلابی این واحد دانشگاهی دانست.

عملکرد فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان قابل تقدیر است

مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در نهمین جلسه شورای  تخصصی دانشجویی وفرهنگی استان سیستان و بلوچستان از زحمات حوزه فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان تقدیر کرد و گفت: کارنامهی فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان قابل تقدیر است.

گشایش نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشهای فرهنگی و دانشجویی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به میزبانی واحد زاهدان برپا شد.

کارگاه آموزشی با عنوان نحوه سرمایه‎گذاری در بورس اوراق بهادار با حضور روح‎الله حسینی مقدم معاون ناشران و امور اعضای بورس اوراق بهادار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، مدیرکل امور برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در حاشیه برگزاری این کارگاه گفت: «این کارگاه آموزشی با همت معاونت برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان و روابط عمومی واحد زاهدان ویژه اعضای هیات علمی برگزار شد

آموزه‌های آیت‌الله هاشمی را بر تارک ایران و انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت چهلمین روز درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اعلام کرد که آموزه‌های آن یار سفر کرده را همواره بر تارک ایران و انقلاب اسلامی در درخشش الگوی وفاداران به آرمان های انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد.

باورنکردن توانمندی بانوان اصلی‎ترین مانع توسعه شغلی آنان است

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مهمترین و اصلیترین مانع موجود در راستای توسعه شغلی بانوان را نگاه مردسالارانه و عدم باور توانمندیهای زنان از دیدگاه تصمیمگیرندگان و مدیران ارشد دانست.

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی(PHD) رشته زمین‌شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اخذ درجه عالی از رساله دکتری خود دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، محمد لرستانی، دانشجوی دکتری تخصصی رشته زمینشناسی با گرایش رسوبشناسی و سنگشناسی رسوبی، رساله دکتری خود را با عنوان «بررسی ریزرخسارهها، چینه نگاری سکانسی و پتروگرافی پدیدههای دیاژنزی سازند آسماری در میدان‌های نفتی مسجد سلیمان، نفت سفید و هفتکل» با استادان راهنما، دکتر عبدالحسین کنگازیان و دکتر امرالله صفری و استادان مشاور، دکتر محمدرضا نورا و دکتر احسان الله ناصحی ارائه و با رتبه عالی از آن دفاع کرد.

صفحه‌ها