نواخته‌شدن زنگ مهر مدارس سما زاهدان توسط معاون دانشگاه آزاد اسلامی

آیین نواختن زنگ مهر به‌مناسبت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید با حضور معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما در زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، علی‌رضا منظری‌توکلی در آیین نواختن زنگ مهر به‌مناسبت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید با تسلیت ایام سوگواری ماه محرم و تسلیت واقعه تروریستی اهواز از زحمات دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه و گسترش مدارس و آموزشکده سما در استان سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.

آغاز تحول و تعالی علمی در سیستان و بلوچستان

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از سال 71 با افتتاح مدارس سما دخترانه و پسرانه در مقاطع تحصیلی ابتدایی و راهنمایی، نخستین اثرات مثبت خود را در بخش تعلیم و تربیت منطقه برجای گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی با استمرار فعالیت‌های آموزشی، موفق به ایفای نقش مؤثر و مستقیم در بالندگی و ارتقای علمی این خطه از ایران اسلامی شده است.

قدردانی امام‌جمعه زاهدان از تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تبیین فرهنگ دینی

اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در این استان، گزارشی از برگزاری پنج دوره همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت در این دانشگاه ارائه دادند.

طرح‌های اشتغالزایی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در انتظار حمایت مسئولان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، خواستار حمایت مسئولان از طرح‌های دانش‌بنیان این دانشگاه شد و گفت: در صورت جلوگیری از واردات کالای مشابه،‌ می‌توان با اجرای این طرح‌ها اشتغالزایی کرد.

تحکیم وحدت شیعه و سنی؛ راهبرد دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، تحکیم وحدت شیعه و سنی را راهبرد این دانشگاه دانست و از برگزاری همایش قیام عاشورا از نگاه اهل سنت در آبان سال جاری به‌صورت بین‌المللی خبر داد.

صرفه‌جویی "میلیاردی" در دانشگاه آزاد زاهدان؛ رانت اساتید پروازی قطع شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: در پی جایگزینی اساتید پروازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با نیروهای بومی، تاکنون ۱۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی صورت گرفته است.

برنامه‌های آموزشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تشریح برنامه‌های آموزشی و فرهنگی دانشگاه متبوعش از توجه به کارآفرینی در جذب رشته‌های جدید خبر داد.

سلطانعلی میر در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه به بیان بخشی از برنامه‌های دانشگاه متبوعش در حوزه آموزشی پرداخت و اظهار کرد: «یکی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شعبه علوم و تحقیقات در مقاطع تحصیلات تکمیلی است که درخواست آن به سازمان مرکزی دانشگاه ارائه شده است

صفحه‌ها