دانشگاه آزاد اسلامی توانسته رویاهای تحصیلی افراد جامعه را محقق کند

شهردار زاهدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته رویاهای تحصیلی افراد جامعه را محقق کرده و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متعهد استان سیستان و بلوچستان را تأمین کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،عبدالقادر پربار صبح امروز در دیدار سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته رویاهای تحصیلی افراد جامعه را محقق کرده و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متعهد استان سیستان و بلوچستان را تأمین کند.

تأکید امام خمینی(ره) بر نخبه‌پروری فرزندان انقلاب اسلامی

رئیس مرکز شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نخبه‌پروری از اهداف امام خمینی(ره) است که باید از میان فرزندان انقلاب اسلامی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،  حسین نصیرزاده ظهر امروز در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با محوریت شاهد و امور ایثارگران به بیان اهداف و فلسفه حضور و جایگاه ایثارگران در مجموعه دانشگاه آزاد پرداخت.

مجوز راه‌اندازی ۲۰ مرکز دانشگاهی در سیستان و بلوچستان صادر شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از صدور مجوز و تصویب راه‌اندازی ۲۰ مرکز دانشگاهی در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

کشف ۳ گونه جدید فسیلی توسط استاد دانشگاه آزاد اسلامی

مدیر مرکز تحقیقات علوم زمین دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موفق به کشف و ثبت سه گونه جدید فسیلی شد.

آزمون صلاحیت‌های بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد

مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان آزمون فینال (صلاحیت‌های بالینی) در رشته پرستاری را برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، آزمون فینال (صلاحیت‌های بالینی) رشته پرستاری به همت حوزه معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ظهر امروز در این دانشگاه برگزار شد.

برگزاری محفل انس با قرآن با عنوان صبحی با قرآن

محفل صبحی با قرآن با حضور مسئولین و مدعوین سطح شهر زاهدان هیات رئیسه و اساتید هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و قاری کشوری در مسجدالنبی (ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان میزبان مسابقات کبدی و والیبال ساحلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌ و بلوچستان از برگزاری مسابقات ورزشی کبدی و والیبال ساحلی در این استان خبر داد.

صفحه‌ها