پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

عضویت هیات علمی واحد زاهدان در مرکز تبادل اطلاعات آکادمیک چین، اروپا و آمریکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر محسن شمسی گوشکی، عضو هیات علمی گروه مدیریت آموزشی این واحد دانشگاهی به عضویت مرکز تبادل اطلاعات آکادمیک چین، اروپا و امریکا در آمد.

هدف این مرکز رشد و اشتراک گذاری پیشرفتهای علمی و صنعتی، کاربردهای اجتماعی علوم و فناوری ها و همچنین فعالیتهای ارتباطی آکادمیک در چین و کشورهای دیگر است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از منطقه ویژه مکران بازدید کرد

دکتر طهرانچی در ادامه سفر دوروزه خود به استان سیستان و بلوچستان، صبح امروز از بخش های مختلف صنعتی و اقتصادی منطقه ویژه مکران بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنااز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر دوروزه خود به استان سیستان و بلوچستان، صبح امروز از مجتمع فولاد مکران چابهار و کارخانه لنج سازی کنارک بازدید کرد.

دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار افتتاح شد

مراسم افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

درخواست نماینده مجلس از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان/ رشته‌های کارشناسی ارشد در واحد سراوان راه‌اندازی شود

نشست نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در حالی برگزار شد که بر ضرورت راه‌اندازی رشته‌های کارشناسی‌ ارشد در واحد سراوان این دانشگاه تأکید شد.

دانشگاه آزاد اسلامی چه کمکی به احیای کارخانجات تعطیل و نیمه‌تعطیل برای مانع‌زدایی از تولید خواهد کرد؟/ پیوند علم و صنعت با پژوهش و تحقیق

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تبیین کرد: این دانشگاه با نیروی متخصص و هیئت علمی مجرب آمادگی کمک و مشاوره به صنایع مختلف از جمله کارخانجات تعطیل و نیمه‌تعطیل شهرک‌های صنعتی برای رفع موانع تولید را دارد.

شمارش معکوس راه‌اندازی آزمایشگاه همکار استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان/ 4 همایش ملی در سال 1400 برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از کسب مجوز فعالیت پنج مرکز تحقیقاتی غیرفعال و مهیاکردن امور اولیه انعقاد قرارداد برای راه‌اندازی آزمایشگاه همکار استاندارد در بهار امسال خبر داد.

کاشت نهال مثمر به نام 37 دانشجوی شهید استان سیستان و بلوچستان

تعداد 37 اصله نهال مثمر به نام ۳۷ دانشجوی شهید دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته درختکاری در واحد زاهدان این دانشگاه غرس شد.

جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب) را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای «شیوه‌نامه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب)» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

صفحه‌ها