دانشگاه و گسترش الگوهای وحدت‌‌بخش

همایش بین‌المللی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت با تأکید بر تقویت نقاط مشترک اهل سنت و تشیع و گسترش الگوهای وحدت‌‌بخش در چابهار برگزار شد.

مراکز دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد

رئیس دنشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان محرومیت‌زدایی در این دیار را در گرو توسعه فرهنگی بیان کرد و گفت: مراکز آموزشی در مناطق محروم استان دایر شده است.

نتایج قیام امام حسین(ع) تا قلب اروپا و آمریکا دیده می‌شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نتایج اثربخش قیام امام حسین(ع) امروز تا قلب اروپا و آمریکا دیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری ظهر امروز در پنجمین همایش بین‌المللی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت با قدردانی از تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و بزرگان اهل سنت استان سیستان و بلوچستان برای برگزاری این مراسم، اظهار کرد: امروز که این همایش برگزار می‌شود، ۱۴ قرن از واقعه کربلا می‌گذرد، شاید مشابه حادثه کربلا را نتوانیم در تاریخ پیدا کنیم.

طبق باور اهل‌سنت، امام حسین(ع)متعلق به همه مسلمانان است

نماینده ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: عاشورا از دل اسلام سرچشمه گرفته و باور اهل‌سنت بر این است که امام حسین(ع) به تمامی مسلمانان جهان تعلق دارد.

با حضور مسئولان و بزرگان؛

پنجمین همایش بین‌المللی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل‌سنت امروز در سالن همایش‌های بین‌المللی منطقه آزاد چابهار با حضور مسئولان استانی و بزرگان برگزار شد.

آماده اجرای تفاهم‌نامه با کشورهای همسایه هستیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های خارجی با کشورهای همسایه اعلام آمادگی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در نشست هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با نماینده وزارت امور خارجه، سرکنسولگران کشورهای افغانستان و پاکستان و مدیرکل اداره اتباع خارجی استان سیستان و بلوچستان بر تعاملات فرهنگی و علمی تاکید کرد.

فرهیختگان سرزمین اساطیری راهی دیار اسطوره شهامت شدند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان از اعزام ۱۰۰نفر از کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای شرکت در مراسم پیادهروی اربعین حسینی خبر داد.

محمدرضا زاهدشیخی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهدان از اعزام قریب به ۱۰۰ نفر از کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای شرکت در مراسم پیادهروی اربعین حسینی به کربلای‌معلی خبر داد.

صفحه‌ها