انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، دکتر علی محمد نوریان را به سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن حکم دکتر ولایتی بدین شرح است:

جناب آقای علی محمد نوریان

دانش‌آموزان دبستان دخترانه سما زاهدان با ارائه دو طرح پژوهشی در بین طرح‌های ارائه‌شده مدارس استان سیستان و بلوچستان به جشنواره جابربن‌حیان آموزش‌وپرورش، توانستند صاحب رتبه شوند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، طرح ساخت عطر آرامش‌بخش که به همت دانش آموز وانیا میرزایی و با هدایت و راهنمایی لیلا داوری معلم پایه چهارم به جشنواره جابر بن حیان آموزش‌وپرورش استان سیستان و بلوچستان ارائه‌شده توانست نظر کارشناسان را به خود جلب کرده و رتبه نخست را از آن خود کند.

راه‌اندازی دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از راهاندازی ستاد اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال با حضور و همکاری اعضای هیات علمی واحد زاهدان خبر داد.

هدف رسانه های مغرض با دانشگاه، باج گیری و سهم خواهی سیاسی است / دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب جوسازی ها نخواهد شد/ باید نقش دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد مقاومتی برجسته شود

دکتر میرزاده در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با انتقاد از انتشار اخبار مغرضانه و کذب برخی رسانه ها علیه مدیریت این دانشگاه، تاکید کرد: هدف این رسانه ها باج گیری و سهم خواهی سیاسی است و دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب این جوسازی ها نخواهد شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی سکاندار هدایت کشور به عنوان یک جزیره آرامش در دریای آتش و خون هستند

یکی از رسالت‎های تربیت بدنی در سال جدید برنامه‎ریزی در امر اقتصاد مقاومتی است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برنامهریزی کاربردی تحقق بیش از پیش اقتصاد مقاومتی در بخش تربیت بدنی را از رسالتهای مهم این حوزه برشمرد.

راه‎اندازی کمیسیون‎های اقتصادی در سه سطح اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تشکیل کمیسیونهای اقتصادی در سه سطح اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان را یکی از راههای دستیابی به مطالبات رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دانست.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از حضور بیش از 150 نفر از دانشجویان در مراسم اعتکاف در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر مسعود اکبریزاده در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، اظهار کرد: «ایام اعتکاف یا ایام البیض که در اولین ماه سال قرار گرفت با میل و رغبت بیشتری از سوی دانشجویان همراه بود، این مراسم معنوی همزمان با سراسر کشور از روز سه‌شنبه مصادف با ولادت باسعادت حضرت مولای متقیان امام علی (ع)، در مسجد النبی (ص) دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان آغاز شد

کمالیان: همه‎ واحدهای سیستان و بلوچستان باید در سال جدید مجهز به مرکز رشد شوند

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: همهواحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در سال جدید باید مجهز به مرکز رشد شوند.

کسب نخستین موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در سال جدید و آغاز فعالیت‎ گلخانه‎ای

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، موفقیت در تامین آب مزرعه آموزشی واحد زاهدان را نخستین موفقیت این دانشگاه در سال جدید دانست و گفت: با این موفقیت فعالیتهای گلخانهای واحد زاهدان آغاز میشود

صفحه‌ها