پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

استقبال از رویکرد حل مسئله مرکز نظارت منطقه ۶ دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از رویکرد حل مسئله توسط مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۶ دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کرد.

بازدید اعضای هیئت نظارت و ارزیابی منطقه ۶ دانشگاه آزاد اسلامی از واحد زاهدان

اعضای هیئت نظارت و ارزیابی عملکرد و اداره نظارت و ارزیابی آموزشی، پژوهشی و دانشجویی منطقه ۶ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، اعضای هیئت نظارت و ارزیابی عملکرد و اداره نظارت و ارزیابی آموزشی، پژوهشی و دانشجویی منطقه ۶ دانشگاه آزاد اسلامی از واحد زاهدان بازدید کردند.

دولت سیزدهم در حوزه آموزش عالی تحول ایجاد کند

لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه در حل مشکلات جامعه/ طرح آمایش در دولت جدید اجرا شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه باید دانشگاه‌های نسل سه و چهار را تجربه کنیم، عنوان کرد که تحول در حوزه آموزش عالی برای دولت آینده یک ضرورت و اولویت باشد.

برگزاری اولین رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشجویی در سیستان وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر مهدی دولتی معاون فرهنگی ودانشجویی واحد زاهدان از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی دانشجویی در واحد های دانشگاهی این استان ،  خبر داد و گفت: به منظور ارتقاء فرهنگ گفتگو وبسط وگسترش مباحثه مستدل ، اخلاقی ، منطقی وافزایش نشاط علمی در محیط های دانشگاهی افزایش روحیه نقد وتاب آوری  ودر راستای وتحقق منویات مقام معظم رهبری در ایجاد محیط سالم برای شکل گیری بحث های تخصصی ، اولین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاد اندیشی دردو سطح استان وکشوری به شیوه مجازی  وحضوری برگزار گردید   که با استقبال  بی

اتحاد شیعه و سنی از مؤلفه‌های امنیت پایدار است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: اتحاد برادران شیعه و سنی از مؤلفه‌های بسیار مهم امنیت پایدار استان بوده و توسعه اقتصادی، علمی، فرهنگی و اجتماعی با مشارکت مردم و ایجاد امنیت پایدار امکان‌پذیر است.

دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با خانواده‌ شهدا و ایثارگران

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و هیئت همراه با خانواده‌های شهدا و ایثارگران به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر دیدار کردند.

خسارت‌های فضای مجازی کمتر از جنگ تحمیلی نیست

رزمنده هشت دفاع مقدس فضای مجازی رهاشده و زیر سلطه دشمن را ابزار و میدان جنگ دیگری در این برهه از زمان دانست که اگر به آن توجه نشود خسارت‌های آن کمتر از جنگ تحمیلی نیست.

تصویب ۲۰۰ رشته در طرح آمایش دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: طرح آمایش این استان برای پیگیری‌ها به شورای گسترش ارائه شد و ۲۰۰ رشته متناسب با قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها مورد تصویب قرار گرفت.

اجرای طرح ناحیه‌بندی در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

دفتر تقریب مذاهب اسلامی در واحد ایرانشهر راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اکنون بیش از ۵ هزار دانشجو در واحد ایرانشهر و 4 پردیس‌ مشغول تحصیل هستند از اجرای طرح ناحیه‌بندی در واحدهای دانشگاهی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر با حجت‌الاسلام عیسی بزمانی امام جمعه و علی شعبانی فرماندار ایرانشهر دیدار و گفت‌وگو کرد.

صفحه‌ها