پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

افزایش کیفیت پردیس‌های آموزشی با استفاده از اعضای هیئت علمی واحدهای مادر

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: استفاده از اعضای هیئت علمی واحدهای مادر و استادان مدعو تراز نخست، می‌تواند کیفیت آموزشی پردیس‌ها را افزایش دهد.

تکمیل بوم کسب و کار گامی ضروری برای کارآفرینان

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: تکمیل بوم کسب و کار گامی ضروری برای کارآفرینان است؛ چراکه این بوم می‌تواند چالش‌های کارآفرینان را مشخص و راهکارهای عملیاتی ارائه کند.

بازخوانی عملیات کربلای ۵ در وبینار دانشگاه آزاد اسلامی زابل

بازخوانی عملیات کربلای ۵ و رشادت‌های شهدا و رزمندگان لشکر ۴۱ ثارالله در بستر فضای مجازی و به‌صورت وبینار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل انجام شد.

دانشگاه‌ها در انجام رسالت با هدف خدمت به مردم و جامعه از هم جدا نیستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: دانشگاه‌ها در انجام رسالت با هدف خدمت به مردم و جامعه اسلامی از هم جدا نیستند و هر کدام در حوزه‌ای به انجام خدمات‌دهی به هم‌وطنان اهتمام دارند

نامگذاری ساختمان آموزشی و اداری سمای زاهدان به نام شهید سلیمانی

ساختمان آموزشی و اداری مجتمع پسرانه سمای زاهدان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ و دیگر مسئولان مزین به نام سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی شد.

ولایت‌محوری شهید سلیمانی الگوی جوانان و آیندگان باشد

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تأکید کرد: ولایت‌محوری شهید حاج‌قاسم سلیمانی زبانزد بود و می‌تواند الگویی برای جوانان و آیندگان باشد.

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه‌ آزاد اسلامی و دانشگاه «میرویس» قندهار

تفاهم‌نامه آموزشی، پژوهشی و مهارتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه میرویس قندهار افعانستان و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان امضا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، تفاهم‌نامه آموزشی، پژوهشی و مهارتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه میرویس قندهار افعانستان و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به‌صورت مجازی امضا شد.

ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی با جذب دانشجویان خارجی/ حوزه آموزشی قلب دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با توجه به جذب دانشجویان خارجی در این استان باید با تمام توان جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی را ارتقا دهیم.

عامل مهم در رشد حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ایجاد انگیزه در استادان، دانشجویان و محققان را یکی از عوامل مهم در رشد حوزه پژوهشی عنوان کرد.

صفحه‌ها