اخبار دانشگاه

کارگاه آموزشی با عنوان نحوه سرمایه‎گذاری در بورس اوراق بهادار با حضور روح‎الله حسینی مقدم معاون ناشران و امور اعضای بورس اوراق بهادار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، مدیرکل امور برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در حاشیه برگزاری این کارگاه گفت: «این کارگاه آموزشی با همت معاونت برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان و روابط عمومی واحد زاهدان ویژه اعضای هیات علمی برگزار شد

آموزه‌های آیت‌الله هاشمی را بر تارک ایران و انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت چهلمین روز درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اعلام کرد که آموزه‌های آن یار سفر کرده را همواره بر تارک ایران و انقلاب اسلامی در درخشش الگوی وفاداران به آرمان های انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد.

باورنکردن توانمندی بانوان اصلی‎ترین مانع توسعه شغلی آنان است

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مهمترین و اصلیترین مانع موجود در راستای توسعه شغلی بانوان را نگاه مردسالارانه و عدم باور توانمندیهای زنان از دیدگاه تصمیمگیرندگان و مدیران ارشد دانست.

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی(PHD) رشته زمین‌شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اخذ درجه عالی از رساله دکتری خود دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، محمد لرستانی، دانشجوی دکتری تخصصی رشته زمینشناسی با گرایش رسوبشناسی و سنگشناسی رسوبی، رساله دکتری خود را با عنوان «بررسی ریزرخسارهها، چینه نگاری سکانسی و پتروگرافی پدیدههای دیاژنزی سازند آسماری در میدان‌های نفتی مسجد سلیمان، نفت سفید و هفتکل» با استادان راهنما، دکتر عبدالحسین کنگازیان و دکتر امرالله صفری و استادان مشاور، دکتر محمدرضا نورا و دکتر احسان الله ناصحی ارائه و با رتبه عالی از آن دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد، دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد زاهدان همراه با مردم انقلابی و شهید پرور این شهرستان با حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن حماسه‌ای دیگر آفریدند.

خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همراه با مردم انقلابی این شهرستان بار دیگر در سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به ندای رهبر خود لبیک گفته و با آرمان‌های امام راحل (ره) ، شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

هیات رئیسه، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همراه با مردم شهیدپرور شهرستان زاهدان بار دیگر با فریادهای «مرگ بر آمریکا»،«مرگ بر اسرائیل»،«مرگ بر ضد ولایت فقیه» و ... نفرت خود را علیه استکبار جهانی اعلام کردند.

به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جشنواره فرهنگی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان با تبریک ایام الله دهه فجر و قدردانی از همکاری اداره تربیت بدنی، معاونت فرهنگی دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اداره روابط عمومی واحد برای برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: «هدف از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی ترغیب دانشجویان برای انجام فعالیتهای ورزشی و آشنایی با رشتههای ورزشی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان، مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان تصریح کرد: متأسفانه رغبت دانش آموزان به استفاده از فست فودها و غذاهای ناسالم بسیار زیاد است.

سیداشرف السادات طباطبایی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی و معرفی دانش آموزان با غذاهای سنتی و سالم و ترغیب آنان به مصرف این نوع غذاهاست.

مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان افزود: این جشنواره با مشارکت ۱۵۰دانش‌آموز و طبخ بیش از ۲۰نوع غذا برگزار شد، امسال سومین سالی است جشنواره غذای سالم و بهداشتی با همکاری والدین دانش آموزان در این مدرسه برگزار می‌شود

دانشگاه آزاد دستاورد موفق انقلاب اسلامی است

مدیرکل امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تیریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و بزرگداشت یاد خاطره امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از مهمترین دستاوردهای موفق انقلاب اسلامی دانست.

امام خمینی (ره) با هدف اسلام و وحدت، انقلاب را آغاز کرد

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، امام خمینی (ره) را انسانی الهی خواند و گفت: یک انسان الهی همه چیز را می‌تواند تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، حجت‌الاسلام محمد راهداری در مراسم بزرگداشت دهه فجر با عنوان «انقلاب، امام و رهبری و هاشمی، اقتدار و عزت اسلامی» اظهار کرد: «امام خمینی (ره) با هدف اسلام و وحدت انقلاب را آغاز کرد

صفحه‌ها