برگزاری شورای هم اندیشی اساتید واحد زاهدان

جلسه شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های آزاد اسلامی استان و اعضاء شورا برگزارشد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استان سیستان وبلوچستان، دکتر سلطانعلی میر، ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه وتبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) به اهمیت برگزاری شورای هماندیشی اساتید در دانشگاه اشاره کرد و آن را لازمه توسعه و تعالی جامعه برشمرد.

برگزاری ضیافت افطاردانشجویان واحد زاهدان

به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، کریم اهل بیت، ضیافت افطاردانشجویان خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزارشد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان، ضیافت افطاربه مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت ومراسم مولودی خوانی با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان برای دانشجویان خواهرو برادرحاضردر خوابگاه واحد زاهدان برگزارشد.

مراسم صرف افطاروشام در مکان سلف سرویس واحد زاهدان با حضوردکترسید‎محمدرضاطباطبایی

برگزاری مسابقات فوتسال و والیبال دانشجویی در واحد زاهدان

به مناسبت ماه پر خیر و برکت رمضان یکسری مسابقات فوتسال و والیبال ویژه دانشجویان پسر در مجموعه ورزشی معلم یادواره شهدای پاسدار برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، در رشته فوتسال دو گروه 7 تیمی و به صورت دوره ای از تاریخ 17/2/98مصادف با روز اول ماه مبارک رمضان افتتاحیه مسابقات برگزار و در تاریخ 30/2/98 اختتامیه مسابقات با برتری سه تیم با اهداء جوایزنقدی (تیم اول 70 وتیم دوم 60 و تیم سوم 50 هزار تومان) و لوح برگزار گردید.

ششمین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: در سال ۹۸ ششمین همایش بینالمللی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت برگزار می‌شود.

میر: نقش تاثیرگذار دانشگاه آزاد اسلامی در همه‎ی عرصه‎ها بی‎بدیل است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان این مجموعه دانشگاهی را یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تأثیرگذار در پیشرفت و تعالی همه جانبه کشور دانست.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر سلطانعلی میردانشگاه آزاد اسلامی را مولود و پرورش‌یافته انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در 31 اردیبهشت ماه 1361 با کمک یک میلیون تومانی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی (ره) تاسیس شد.

کارگاه "تفسیر سوره حشر به همراه قرائت قرآن" در واحد زاهدان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، طبق بخشنامه سازمان مرکزی و آیین نامه هشتمین دوره طرح فرهنگی قرآنی رمضان- بهار قرآن، کارگاه آموزشی: "تفسیر سوره حشر و تفسیر نامه 35 نهج البلاغه نامه حضرت علی (ع) به عثمان بن حنیف " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در حال برگزاریست.

گفتنی است، بیش از 250نفر از  کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی  واحد زاهدان پس ازاقامه  نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد النیی (ص) در کارگاه مذکور که به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شده است حضور بهم میرسانند.

جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان افزایش می یابد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: افزایش جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی استان در دستورکار قرار دارد.

دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه افزایش جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی استان در دستورکار قرار دارد، گفت: با همکاری‌هایی با مجموعه اجرایی استان، مقرر شده از ترم آینده جذب دانشجوی خارجی به چندبرابر افزایش داشته باشد.

توزیع کمک‎های دانشگاهیان دانشگاه آزاد کرمان بین سیل‌زدگان سیستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان از توزیع کمکهای ارسال شده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در مناطق سیل‌زده سیستان خبر داد.

لکزایی عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و‌ بلوچستان شد

حکم عضویت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توسط دبیر هیئت امنای این دانشگاه به وی اعطا شد.

دانشگاه‎ها با فرهنگ جهاد و شهادت بیش از پیش قرین شوند

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاهها باید بیش از پیش با فرهنگ جهاد، شهادت، مقاومت و ایثار قرین شوند.

صفحه‌ها