پیام نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان...

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

نجوای تحول به احسن الحال که در آغاز زندگی دوباره طبیعت به گوش می رسد، مقدمه تغییر و تحول و سرآغاز رویش و تکامل است؛ هم‎آوایی بهار طبیعت با بهار معنویت نویدبخش بارش فضلیت‎های بیکران می‎باشد؛ بی‎شک نوروز برای ملت ما الگویی از همدلی و مهربانی به عنوان تنها رمز پیروزی و بهروزی است.

اندیشکده‌های راهبردی در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شود

دبیر اندیشکده‌های راهبردی بسیج اساتید کشور با توجه به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان بر راه‌اندازی اندیشکده‌های راهبردی بر اساس نیازهای این استان تأکید کرد.

تجدید میثاق با شهدای گمنام واحد زاهدان

به مناسبت "روز بزرگداشت شهدا" کارکنان واساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، به مناسبت بزرگداشت مقام شامخ شهدا هیات رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور در مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با ارزش های دینی وانقلابی شهدا تجدید میثاق کردند.

اعزام ۱۶۰ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی به اردوی راهیان نور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از اعزام ۱۶۰دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان به اردوی راهیان نور خبر داد.

نشریه زمین‌شناسی ژئوتکنیک در سال ۹۷ منتشر شد/دعوت جهت ارائه مقاله

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان دکتر جعفر رهنماراد، مدیر مسئول مجله زمین‌شناسی ژئوتکنیک، هدف از انتشار این نشریه را ارتقاء سطح دانش علمی پژوهشگران دانست و اظهار کرد: مجله ژئوتکنیک به منظور ارائه دستاوردهای تازه علمی و پژوهشی محققين ايرانی و مبادلات علمی بين آن‌ها در زمينه‌های مختلف زمين‌شناسی ژئوتكنيك انتشار می‌يابد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: نشريه زمين‌شناسی ژئوتكنيك نشريه‌ای علمی‌‌‌- پژوهشی است.

دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان خانواده‌ای موفق است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خانواده این دانشگاه را خانواده‌ای موفق با گامهای بلند در راستای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، سلطانعلی میر ظهر امروز در مراسم ختم قرآن کریم، تجلیل از قاریان قرآن، تجلیل از فعالان فرهنگی و دیدار صمیمی با کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تبریک ایام ماه رجب، اظهار کرد: در ارزیابی عملکرد یک‌سال گذشته باید تلاش کنیم تا نقاط ضعف برطرف و نقاط قوت و مثبت متعالی شده و افزایش یابد.

دانشگاه آزاد اسلامی پیشرو در اجرای منویات مقام معظم رهبری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری پیشرو است.

تبیین جایگاه کرسی‌های نظریه پردازی نقد و مناظره

دبیر کرسی‌های نظریه پردازی نقد و مناظره دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: جایگاه ویژه کرسی‌های نظریه پردازی نقد و مناظره باید به نحوه احسن برای استادان و دانشجویان تبیین و توجیه شود.

دقت‌نظر دکتر طهرانچی به بودجه، تلنگری برای شناسایی ظرفیت‌هاست

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دقت‌نظر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به بودجه، تلنگری به استان‌ها برای شناسایی ظرفیت‌ها و قابلیت‌هاست.

مشکلات موجود جامعه با یکدلی و یکرنگی برطرف می‌شود

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: اگر در جامعه یکرنگی و یکدلی باشد، تمام مشکلات موجود برطرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان،همایش موعودگرایی، مهدویت و انقلاب اسلامی ظهر امروز به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و سپاه پاسداران سیستان و بلوچستان در حسینیه عاشقان ثارالله شهرستان زاهدان برگزار شد.

صفحه‌ها