پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

لزوم همکاری دانشگاه‌ها با حوزه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان بر لزوم همکاری نزدیک دانشگاه‌ها با حوزه‌های اجرایی در استان تأکید کرد.

مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گشایش یافت

مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولان گشایش یافت.

تجلیل از ۵۰ کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

کارکنان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از سوی رئیس این دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.

شهید سلیمانی با بصیرت در مسیر امام و ارزش‌ها ثابت‌قدم ماند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: شهید سلیمانی در سایه بصیرت و پیروی از ولی‌فقیه توانست تا آخرین‌ نفس در مسیر امام و ارزش‌های انقلاب ثابت‌قدم بماند.

نگاه دانشگاه به حوزه سلامت و علوم پزشکی اقتصادی نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: نگاه دانشگاه به حوزه سلامت و علوم پزشکی اقتصادی نیست؛ بلکه خدمت است.

راه اندازی نمایشگاه میثاق با ولایت در واحد زاهدان....

به گزارش آنا، بازدید از نمایشگاه میثاق با ولایت به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها شهید سلیمانی در واحد زاهدان آغاز شد.

صفحه‌ها