اخبار دانشگاه

ویزیت رایگان حدود ۲ هزار آسیب‌دیده سیل توسط گروه جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی

سرپرست گروه جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از ویزیت رایگان حدود ۲ هزار آسیب‌دیده سیل با ۱۱ روز فعالیت گروه جهادی در مناطق سیل‌زده جنوب این استان خبر داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار معرفی شد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل چابهار با حضور دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان معرفی شد.

امضای تفاهم‌نامه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با شرکت‌های شتاب‌دهنده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم‌نامه مرکز رشد این دانشگاه با شرکت‌های شتاب‌دهنده واحدهای برتر دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

اهدای بسته‌های غذایی به مردم سیل‌زده چابهار توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی

مشکلات زیربنایی و زیرساختی شهرستان چابهار در سیل اخیر منطقه بلوچستان از سوی تیم قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و بسته‌های مواد غذایی به مردم سیل‌زده اعطا شد.

ویزیت هزار و ۱۰۰ آسیب‌دیده سیل توسط گروه جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی

سرپرست گروه جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان اعلام کرد که تاکنون و در مدت حضور این گروه در مناطق سیل‌زده حدود هزار و ۱۰۰ نفر با همکاری کاروان سلامت بنیاد احسان ویزیت کاملاً رایگان شده‌اند.

خدمات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به آسیب‌دیدگان سیل سیستان و بلوچستان

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از ارائه خدمات پزشکی و دامپزشکی این دانشگاه به آسیب‌دیدگان سیل خبر داد.

محموله کمک‌‌های دانشگاه آزاد اسلامی آماده ارسال به مناطق سیل‌زده

دومین جلسه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای کمک‌رسانی به هم‌وطنان سیل‌زده تشکیل و عنوان شد که کمک‌های غیرنقدی و محموله‌های تهیه‌شده مورد نیاز سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان آماده ارسال است.

خدمات‌رسانی بی‌وقفه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به تشریح خدمات‌ شبانه‌روزی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان پرداخت.

دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان گفت: در ساعات اولیه اعلام هشدار برای سیل در استان، قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد و برنامه‌ریزی ها و اقدامات لازم برای کمک به مردم سیل‌زده صورت گرفت.

جزئیاتی از اقدامات قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در سیل سیستان و بلوچستان

جلسه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در پی جاری‌شدن سیل در این استان تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهداندر پی جاری شدن سیل در استان سیستان و بلوچستان  و به زیرآب رفتن برخی از مناطق جنوبی این استان، مقرر شد کمک‌های کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی به سیل‌زدگان جمع‌آوری، بسته‌بندی و برای ارسال به مناطق سیلزده در اختیار نیروهای افتخاری قرارگاه جهادی قرار گیرد.

تشکیل ستاد بحران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

ستاد بحران در پی ورود سامانه بارشی به استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشکیل شد.

صفحه‌ها