پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

کشورهای متوهم با وعده‌ صهیونیسم‌ برای برادران مسلمان چاه می‌کَنند

دفتر نظارت بر تشکل‌های سیاسی و اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: کشورهای متوهم منطقه در سایه وعده‌ وعیدهای صهیونیسم‌ برای برادران مسلمان خویش چاه می‌کَنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، دفتر نظارت بر تشکل‌های سیاسی و اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محکومیت حمله تروریستی و وحشیانه عناصر گروهک تروریستی داعش به مسجد شیعیان قندوز کشور افغانستان بیانیه‌ای صادر کرد.

تقویت کانون‌های فرهنگی با استادان باتجربه | پروژه پرورش عقرب در محیط دانشگاه راه‌اندازی می‌شود

دبیر کانون فرهنگی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از راه‌اندازی پروژه پرورش عقرب در محیط دانشگاهی خبر داد و گفت: کانون‌های فرهنگی زمانی تقویت می‌شوند که توسط استادان باتجربه و عوامل فعال از جانب دانشگاه حمایت شوند.

برگزاری آیین تجلیل از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، آیین تجلیل از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و نوآموزان مدارس سما در واحد زاهدان برگزار شد.

دانشجویی که ۵ اختراع و ۱۱ عنوان کتاب دارد | وقتی فعل «ما می‌توانیم» با خودباوری صرف می‌شود

مخترع جوان و دانشجوی سال آخر کارشناسی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تاکنون موفق به ثبت ۲ اختراع شده و سه اختراع او مراحل ثبت را می‌گذرانند و ۱۱عنوان کتاب نیز ثبت و تألیف کرده است.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ امیر ریگی دانشجوی سال آخر کارشناسی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ازجمله مخترعان جوان کشورمان است که در کنار تحصیل و اختراع به پژوهش، تحقیق، نوسیندگی نیز مشغول است.

همکاری دانشگاه آزاد زاهدان با صداوسیمای سیستان‌وبلوچستان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اقدام به همکاری برای ضبط برنامه‌های مختلف با صداوسیمای استان سیستان و بلوچستان کرد.

برگزاری وبینار پدافند غیر عامل در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

وبینار رسالت پدافند غیر عامل و کارکرد دانشگاه و استادان به‌دنبال امضای تفاهم‌نامه بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان به‌دنبال امضای تفاهم‌نامه بین سازمان پدافند غیر عامل کشور و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، وبینار رسالت پدافند غیرعامل و کارکرد دانشگاه و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

صفحه‌ها