پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

اعمال اصلاحات آیین‌نامه حقوق در احکام فروردین کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی/ ۴ بسته حمایتی تا پایان سال پرداخت می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: به‌دنبال این هستیم که آیین‌نامه حقوق و دستمزد تا پایان سال اصلاح و تغییرات و افزایش، فروردین ۱۴۰۰ در احکام کارکنان و استادان اعمال و پرداخت شود.

فعالیت ۲۷ پردیس آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: اکنون ۲۷ پردیس آموزشی این دانشگاه در استان فعالیت‌ آموزشی دارند.

تداوم راه شهدا کشور را به قله‌های عزت و افتخار می‌رساند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: تداوم راه مقدس شهدا، ایران اسلامی را به قله‌های عزت و افتخار می‌رساند.

اعتماد ۱۰ هزار خانواده‌ به دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان برای ادامه تحصیل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ۱۰ هزار خانواده‌ در ترم جدید تحصیلی این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کردند.

۵شتاب‌دهنده در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان راه‌اندازی می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و شرکت «شتاب‌دهنده آبان» با موضوع توسعه کارآفرینی دانش‌بنیان، تقویت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و راه‌اندازی ۵ شتاب‌دهنده به امضا رسید.

از اجرای ۳۸ طرح پژوهشی تا چاپ ۷۰۰ مقاله/ ۲۸ کارگاه آموزشی مقابله با کرونا برگزار شد

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، فعالیت‌های شاخص این باشگاه را اجرای ۳۸ طرح پژوهشی توسط اعضا، چاپ بیش از ۷۰۰ مقالهISI ، ISC، علمی ـ پژوهشی و ... عنوان کرد.

صفحه‌ها