پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

برگزاری مراسم شب قدر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

مراسم شب بیست و یک ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برپا شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، مراسم شب‌های قدر با حضور اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویاندانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهداندر نمازخانه این دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها در واحد زاهدان برگزار شد.

سهم‌ پررنگ واحدهای زاهدان و ایرانشهر در واکسیناسیون عمومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای زاهدان و ایرانشهر در زمینه واکسیناسیون عمومی و سلامت مردم سهم مهمی داشتند.

دبیرستان علوم و معارف اسلامی سما در زابل راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دبیرستان علوم و معارف اسلامی سما در زابل برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی می‌شود.

اسلامی زاهدان در سال ۱۴۰۱ برگزار شد نخستین جلسه دانشگاه آزاد اسل

نخستین جلسه دانشگاه آزاد امی واحد زاهدان در هفتمین روز فروردین سال ۱۴۰۱ با حضور هیئت رئیسه این دانشگاه با موضوع طرح فراگیر جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و شیوه تبلیغات برگزار شد.

تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین موجب پیشرفت محسوس در همه اهداف اقتصادی خواهد بود

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، با تبریک عید نوروز و ایام ولادت خورشید فروزان عالم وجود، حضرت بقیةالله الاعظم(عج) به ملت بزرگ ایران و همه ملت‌های همدل، و با تبریک ویژه به خانواده‌های معظم شهیدان و همچنین جانبازان، ایثارگران و خدمتگزاران ملت در میدان‌های مختلفِ علم، سلامت، امنیت و مقاومت، سال جدید را سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامگذاری کردند.

صفحه‌ها