درخشش دانشجوی سمای زاهدان در مسابقات کشوری کاراته

دانشجوی رشته تربیت‌بدنی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سمای زاهدان مقام سوم مسابقات کشوری در رشته کاراته را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مهتاب ریگی‌زاده دانشجوی رشته تربیت‌بدنی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سمای زاهدان مقام سوم مسابقات کشوری در رشته کاراته سبک شوتوکان در وزن ۴۷- کیلوگرم را بین چند استان کسب کرد.

کلینیک دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان راه‌اندازی شد

کلینیک دندانپزشکی در کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، ظهر امروز کلینیک دندانپزشکی در کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان آغاز به کار کرد.

جذب دانشجوی خارجی گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت:‌ با جذب دانشجوی خارجی می‌توان گام مؤثری را برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی، اقتصادی و گردشگری شهرستان هیرمند برداشت.

لزوم الگوسازی و تأسی از سیره و روش اهل بیت در پرورش نسل‌ها

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بر لزوم الگوسازی و تأسی از سیره و روش اهل بیت در پرورش نسل‌ها و تربیت فرزندان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان به همت شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مراسم روز هشتم محرم ظهر امروز با برگزاری آیین روضه‌خوانی، مداحی و سینه‌زنی در این دانشگاه برگزار شد.

جزئیات خدمات تخصصی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل، جزئیات خدمات تخصصی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت این دانشگاه را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل،ظهر امروز مرکز تخصصی آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با حضور جمعی از مسئولان شهرستان زابل و سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

گشایش ۲ هنرستان فنی و حرفه‌ای دخترانه و پسرانه سما در زابل

دو هنرستان دخترانه و پسرانه فنی و حرفه‌ای سما با حضور مسئولان در شهرستان زابل گشایش یافت.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از زابل با حضور مسئولان شهرستان زابل و سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان، دو هنرستان دخترانه و پسرانه فنی و حرفه‌ای سما در این شهرستان افتتاح شد.

ساختمان‌های آموزشی با افزایش دانشجو به واحد دانشگاهی تبدیل می‌شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ساختمان‌های آموزشی با افزایش دانشجو می‌توانند به مرکز مستقل و یا واحد دانشگاهی تبدیل شوند.

ساختمان آموزشی شهر علی‌اکبر از مهرماه دانشجو جذب می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از مهرماه امسال در ساختمان آموزشی شهر علی‌اکبر مشغول به تحصیل شوند.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان رتبه ۲ کنکور سراسری کارشناسی ارشد را کسب کرد

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان رتبه دو آزمون سراسری کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی را به خود اختصاص داد.

پرچم ملی بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیمه برافراشته شد

پرچم ملی بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به‌منظور فراهم‌کردن مقدمات پیشواز و ورود به ماه محرم و اجرای برنامه‌های معنوی به‌صورت نیمه برافراشته در آمد.

صفحه‌ها