پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

تولید انبوه تهیه الکل از خرما در مراحل نهایی اخذ مجوز

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تهیه الکل از خرما ازجمله محصولات این دانشگاه علیه کرونا به‌صورت پایلوت انجام شد و با اخذ مجوزهای لازم که در مرحله نهایی قرار دارد، آینده نزدیک شاهد تولید انبوه این محصول خواهیم بود.

برگزاری بیست و دومین آزمون صلاحیت بالینی پزشکی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از برگزاری آزمون صلاحیت بالینی(OSCE) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحد زاهدان خبر داد.

آزمون جامع دکتری به‌صورت طرح تعاون برگزار شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور طبق تصمیمات متخذه دانشگاه آزاد اسلامی آزمون جامع دکتری به‌صورت طرح تعاون برگزار شد.

مدارس سمای شهرستان هیرمند افتتاح شد

مدارس سمای شهرستان هیرمند با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش تحصیلات عالی در مناطق محروم

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت مناسبی برای گسترش تحصیلات عالی در مناطق محروم دارد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از زابل، علی زینی‌وند صبح امروز در مراسم افتتاح پردیس هامون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل اظهار کرد: حمایت از گسترش تحصیلات عالی در مناطق محروم و کمتر برخوردار استان سیستان و بلوچستان از برنامه‌های اولویت‌دار استانداری است.

نامگذاری ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی زابل به نام شهید سلیمانی

ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با حضور مقامات استانی، دانشگاهی و محلی به نام سپهبد شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به نام شهید حاج قاسم سلیمانی نام گذاری شد.

این مراسم با حضور معاون استاندار و دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

اعتمادسازی در حوزه فعالیت‌های‌ پژوهشی اعضای هیئت علمی/ ۷ طرح برون‌دانشگاهی به مرحله اجرا رسید

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، هیئت علمی فعال در حوزه پژوهش را مهم‌ترین زیرساخت برای فعالیت‌های علمی پژوهشی دانست و از اعتمادسازی و آسیب‌شناسی فعالیت‌ها در این حوزه خبر داد.

صفحه‌ها