علاقه‌مندی مردم سیستان و بلوچستان به آموزش و پژوهش

رئیس سازمان سما گفت: گسترش دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی سما در سیستان و بلوچستان نشان از علاقه‌مندی مردم این خطه به آموزش و پژوهش است.

عباسعلی نورا صدای رسای مردم استان سیستان و بلوچستان بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: عباسعلی نورا صدای رسای مردم استان سیستان و بلوچستان و مطالبه‌گر حقوق این مردم رنج کشیده بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، نخستین سالگرد ارتحال نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دانشمند و نخبه علمی کشور عباسعلی نورا در زادگاهش زابل برگزار شد.

شاخصه مهم انقلاب اسلامی تقویت وحدت و همگرایی در جامعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: شاخصه مهم انقلاب اسلامی، تقویت وحدت و همگرایی در جامعه و حضور مؤثر در معادلات منطقه‌ای و جهانی است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر، همایش «انقلاب اسلامی - هویت ملی» روز گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر برگزار شد.

مراکز سما باید در منطقه حرف اول را بزنند

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما گفت: مراکز سما باید از هر نظر چه کمیت و چه کیفیت سرآمد باشند؛ به‌طوری که در شهر و منطقه حرف اول را بزنند.

رسالت اصلی سما تربیت دینی و اعتقادی دانش‌آموزان است

رئیس سازمان سما گفت: رسالت ما در حوزه سما، تربیت دینی و اعتقادی دانش‌آموزان برای مواجهه با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم استکبار است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی سما زاهدان، علیرضا منظری‌توکلی روز گذشته در جمع مسئولان، کارکنان، مدیران و استادان مدارس دخترانه و پسرانه سمای زاهدان حضور یافت و از نزدیک به مسائل و مشکلات آنها رسیدگی کرد.

رئیس سازمان سما: بدون پژوهش تصمیمی گرفته نشود

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما تأکید کرد: مسئولان نظام جمهوری اسلامی برای دستیابی به قلل پیشرفت باید توجه کنند که بدون پژوهش تصمیمی گرفته نشود.

معلمی وظیفه‌ای خدایی است

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما گفت: معلمی وظیفه‌ای خدایی و بر اساس آیات قرآن نخستین معلم بشر، خداوند سبحان است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی سما واحد زاهدان، علی‌رضا منظری‌توکلی صبح امروز در جمع مسئولان، کارکنان و دانش‌آموزان سما زاهدان گفت: دانش‌آموزان باید سه توصیه مقام معظم رهبری به دانش‌آموزان و جوانان که فرمودند خوب درس بخوانید، تهذیب و اخلاص را پیشه کنید و خوب ورزش کنید را به کار ببندند.

سیستان و بلوچستان به حمایت نیاز دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: امروز سیستان به‌عنوان تنگه احد نظام مقدس جمهوری اسلامی بیشتر از هر زمانی نیاز به حمایت دارد.

طرح‎های تحقيقاتی نخبگان به‌طور ویژه حمایت شوند

پیشگام تولید علم شیمی ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: باید از طرحهای تحقيقاتی نخبگان به‌عنوان سرمایههای کشور به‌طور ویژه حمایت شود.

صفحه‌ها