دشمن دنبال اختلاف بین شیعه و سنی است

مشاور و رییس حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: دشمنان با توقف بر روی اختلافات فقهی زمینه مواجهه و تقابل فکری برادران اهل سنت و شیعیان را فراهم کردند.

رشد 150 درصدی جذب دانشجو در سما زاهدان

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سما زاهدان از رشد 150 درصدی جذب دانشجو در این واحد آموزشی خبر داد.

افتخار اهل تسنن پیروی از سیرت اهل بیت و امام حسین(ع) است

امام‌جمعه اهل سنت زاهدان در چهارمین همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت گفت: همان‌طور که شیعیان از امام حسین(ع) الگو می‌گیرند، افتخار اهل تسنن پیروی از سیرت اهل بیت است، امام حسین و اهل بیت از دید اهل سنت الگو و اسوه تقوا هستند و محبت ایشان را در دل دارند.

عاشورا مظهر عمل به تکلیف و ادای وظیفه درنگاه مسلمانان شیعه و سنی

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در چهارمین همایش ملی قیام عاشورا تاکید کرد: امام حسین مورد احترام تمام مسلمانان اعم از شیعه و سنی است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در این همایش اظهار داشت: عاشورا کلاس فشرده‌ای است که به تربیت انسان‌ها پرداخته است. عاشورا از دید مورخان حادثه‌ای به اندازه تمام حوادث عالم از آدم تا خاتم است.

رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نهضت امام حسین تا پایان تاریخ ادامه دارد، گفت: اگر بررسی کنیم، زیبایی‌های عاشورا در به وجود آمدن انقلاب، جنگ تحمیلی و راهپیمایی‌های اربعین مشهود است.

فرهنگ عاشورا ندای وحدت و همدلی در مبارزه با طاغوت‌ است

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به چهارمین همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت توسط رضا کمالیان رییس دانشگاه آزاد زاهدان قرائت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به چهارمین همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت آمده است:

عاشورا روزی به بلندای تمام اعصار است/+تصاویر همایش

چهارمین همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان با حضور رییس کمیسیون آموزش مجلس، جمعی از علمای اهل سنت و شیعه و تعدادی از مسئولین استانی برگزار شد.

نمایشگاه عکس شهدای شاخص اهل سنت و شیعه استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد

محمد مهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد برای بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با استقبال جمعی از مسئولین استانی در دانشکده پزشکی این دانشگاه حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، در ابتدای این بازدید نمایشگاه عکس شهدای اهل تسنن و تشیع شاخص استان سیستان و بلوچستان توسط زاهدی افتتاح شد.

فرهنگ و تمدن اسلامی به دست دانشگاه حفظ و منتقل می‌شود

عضو مجلس خبرگان رهبری برگزاری همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار می شود را مثبت ارزیابی کرد و گفت: برگزاری این مراسم‌هاباعث وحدت مسلمین می شود.

صفحه‌ها