پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

راه‌اندازی خط تولید ماسک و الکل طبی در واحد زاهدان/ نخستین مقالهISI درباره کرونا چاپ شد

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی خط تولید ماسک و الکل طبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد.

تجلیل از بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولان این واحد دانشگاهی تجلیل و قدردانی شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از  زاهدان با برگزاری مراسمی از تلاش‌های ۳۰ساله کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که به درجه باز‌نشستگی نائل آمدند، قدردانی شد.

برگزاری هفتگی ۶ هزار و ۵۰۰ کلاس مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: «۶ هزار و ۵۰۰ کلاس در هفته در این استان به‌صورت الکترونیکی و برخط برگزار می‌شود

صفحه‌ها